Uz dužno poštovanje, nije mene nitko posebno doveo na ovaj forum. Ja sam sam ovdje zalutao prije nekoliko godina, a glavni su krivac tome životno zanimljive i koji put korisne teme, oko kojih ljudi raspravljaju. Možda je meni presudila čak i samo koja efektna slika od kojeg tada aktivnog forumaša. Krivo je kod mene i to što na žalost više ne idem redovito u ugostiteljske lokale, pa nađem doma previše vremena, naročito dok supruga ode na posao 🤗🙃😏💥. Ma bilo je toga i previše, dok smo se okupljali, živjeli i radili sve oko autocrossa, u piceriji od prijatelja 😖. Da i lijepih trenutaka i mjesta može biti previše.
A istina je da sam kroz aktivnost na forumu stjecajem okolnosti imao prigodu upoznati neke meni drage ljude, koji sa svojim znanjem i svjetonazorima jako iskaču iznad prosjeka i učmale naše sredine.
Bez ljutnje, ima i ovdje prekrasnih forumaša, koje sam naučio poštivati, iako se nikada nismo sreli u živo.
Ovaj je forum meni kao loakalna birtija i svaki me naš susret čini bogatijim za neko novo iskustvo.
PS
Pitao sam danas dimnjačarku da li zna koliko nas zakuri na vrhu drva, rekla je nikad čula... Pohvalila je izgled naslaga mojeg ložišta, slikala unutrašnjost dimnjaka, provukla kefu i samo se osmjehnula, rekla odlično, rijetko viđeno čist dimnjak 🙃.