Jedan naš forumaš je prije mjesec i pol dana ili dva, sebi ugradio pufer od 2000 lit. Prema informacijama s kojima ja raspolažem za sad je zadovoljan. Malo je bio u strahu od nepoznatog, malo je ratovao s majstorima, na kraju je ako se ne varam došao mu projatelj i napravio lotanje bakrenih cijevi i on i obitelj uživaju u komforu.
Možda se ako ovo i dalje čita i prati on sam javi, pa iznese svoje friške utiske, dojmove, ili ukaže na neočekivane probleme ako su se možda pojavili. Na njemu je to, nije na meni.
Evo me nakon duzeg vremena, da istina, promijenio sam brdo majstora, takozvanih majstora, uglavnom sve radi ko podmazano, tank 2000l, expanziona 200l, dvije pumpe, jednom baratam ja iliti termostat a drugom pec, jedina najbitnija stavka je imati suha drva da bi to imalo full efekat. Spojen mi je sistem po sistemu slijepo crijevo, prvo grijem kucu pa ostatak u tank, kod prvog lozenja tj nakon instalacije svega, trebalo mi je 6 sati da zagrijem tank jer voda je bila ledena, sada je lakse jer se samo nadogrijava.... ako netko ima kakvih pitanja, drage volje cu objasniti sve sta ga zanima, jer i sam sam se nasao u situaciji da se vrtim u krug, ili dodjem do zida i dalje nikud.
Zahvaljujuci jako susretljivom covjeku Plusu, rijesio sam 90 posto svega sta me mucilo, zanimalo, prvi puta imam susret sa centralnim pa eto jos uvijek istrazujem. Grijemo se, toplo nam je, nakon dva kamina, ovo je zakon.