Posto je sada na povratu i koliko sam skuzio kolege zato je okrenuta da tjera u peć🙄?Pogledaj u kojem smjeru pumpa tjera vodu (kad si rekel da je sad okrenuta).
Ima ,pritego sam ju da nema lufta između cijeviIma li taj tvoj cijevni termostat dobar kontakt sa cijevi. Hoce sonda propasti u plasticno kuciste pa ne detektira toplinu.
A gdje sam ja to spomenuo 3 brzinu?zašto nisi ispravio @mtd za 3 brzinu pumpe
Nema tog ventila ugrađeno,gdje bi on trebao biti općenitoMislio sam na miješajući ventil koji nebi trebao pustiti povrat hladniji od 60°C prema kotlu zbog pothlađivanja,i kondenzacije i trajnosti kotla.
I ja sam mišljenja da bi ovo trebalo probati i onda bi se znalo na čemu smo.Osobno mislim da ukoliko stalno ukljucis pumpu dakle "zaobidjemo" cijevni termostat i lozis pec onako kako treba ima da zagrijes sve ili je pec preslaba ili su drva premokra (trose previse na samosusenje)...
Zato:Osobno mislim da ukoliko stalno ukljucis pumpu dakle "zaobidjemo" cijevni termostat i lozis pec onako kako treba ima da zagrijes sve ili je pec preslaba ili su drva premokra (trose previse na samosusenje)...