Zar je već toliko izrastao češnjak?Pozdrav svima :smile:
Uploaded with ImageShack.us
Ne treba vas impresionirat češnjak sa malo velikih češnjeva. Pravi češnjak je: velika glavica - mali češnjevi...
koliko je ona posadila kilograma na tih 2000 kvadrata????
ako je dobila 350kg, kontam da nije posadila više od oko 40kg.......jel netko možda zna koliko treba sjemena na 1000 kvadrata, ili na hetkar, jutro????
netko je ovdje spomenuo da nije svejedno kako se sadi,odnosno kako se češanj okreće prilikom sadnje. kažem ja to ovima kod mene i svi kažu da nema veze,samo bace bilo kako i primi se. e sad,u čemu je stvar?
Znalci, što mislite da li je ovaj tjedan pretoplo vrijeme za saditi češnjak. U subotu smo zemlju pripremili, mako kišice lagane palo jutros, sutra kanimo saditi. Negdje sam čitala da se sadi kad je temperatuta oko 10C, pa nije valjda pretoplo.
Niknuti ce svaki, cak i ako je napola istrunuo.netko je ovdje spomenuo da nije svejedno kako se sadi,odnosno kako se češanj okreće prilikom sadnje. kažem ja to ovima kod mene i svi kažu da nema veze,samo bace bilo kako i primi se. e sad,u čemu je stvar?
.....jel ima razlike u kvaliteti između vanjskih češnjeva i onih u sredini češnja kod sadnje,netko sadi samo ove okolo vanjske,češnjeve u sredini ostavlja??
:icon_thumright:
Ha, (pre)toplo je, odgovara mu. Korovima takodjer, Stompu unatoc.
Za sada je samo rani posadjen.
Taj Stomp je velika pljuga, meni poslije špricanja rasla ambrozija ko da sam je sadio, a piše kao da uništava ambroziju.
Pa gdje si ti to pročitao da Stomp uništava ambroziju.Pendimetalin ne uništava ambroziju.On bude uništio sve osim ambrozije.
Nije isto u pogledu koncentracije herbicida za kapulu (luk) i luk (cesnjak) :icon_eyes:Ali razumjemo se...A bijeli luk niti nikada nisam-jesam zapravo jedne davne godine,ali sve je to isto.
ja napravio sadilicu.
ja napravio sadilicu. trebala je danas i u probu kod prijatelja, ali je premokro:
http://poljoprivredni-forum.com/showthread.php?p=967984#post967984