Nordycom
Član
- Tu od
- 10 Pro 2010
- Poruka
- 296
Koristim Stomp 330e i za sada se uvijek pokazao dobar.
Koliko ml Stomp-a ide na koliko litra vode? Ja sam pošpricao ali nije me riješio korova, možda sam premalu dozu stavio.
Koristim Stomp 330e i za sada se uvijek pokazao dobar.
Koliko ml Stomp-a ide na koliko litra vode? Ja sam pošpricao ali nije me riješio korova, možda sam premalu dozu stavio.
Kada se i kako sije ove male (zračne) lučice?netko je pitao o sjemenu luka,kako to izgleda i kako se sadi. pa evo slike.
ova prva je sjeme koje je naraslo u onoj loptici na vrhu stabljike
....
ova druga je izgled lučica koje su narasle nakon sijanja,
sad se to sadi za nagodinu,veličina koja se dobije je idealna za sadnju.
Uploaded with ImageShack.us
Ne znam da li je pravo mjesto ili ne, novi sam na forumu ali razmišljam o sadnji češnjaka na jednome polju. Polje je dosta udaljeno od najbližih kuća i najviše me brinu kradljivci i divlje životinje(fazani).Kako ovo najbolje suzbiti, smanjiti ili ako je moguće ukloniti.. Hvala na svim informacijama.
U koliko sadiš češnjak vjeruj mi da ćeš imati puno više drugih briga nego li o kradljivcima :mur:
Sadila sam češnjak za vlastite potrebe, jednu gredicu, i naravno da sam ručno odvajala češnjeve i ručno ih sadila i sad kad je niknuo iz pojedinih (večine) češnjeva su niknule dvije stabiljke??! sad me zanima jel to normalno i dal će biti kaj od takvog češnjaka?
sjemenski materijal je naš domaći, nešto dobila od susjede nešto kupila u dalm. zagori.
A kako se boriti protiv fazana?
NIsi ga dobro razglavičila, posadila si 2 češnja zajedno i zato su izrasle dvije biljke, i meni se to dogodit.pozdravSadila sam češnjak za vlastite potrebe, jednu gredicu, i naravno da sam ručno odvajala češnjeve i ručno ih sadila i sad kad je niknuo iz pojedinih (večine) češnjeva su niknule dvije stabiljke??! sad me zanima jel to normalno i dal će biti kaj od takvog češnjaka?
sjemenski materijal je naš domaći, nešto dobila od susjede nešto kupila u dalm. zagori.
A što fazan čini češnjaku ?