Nordycom
Član
- Tu od
- 10 Pro 2010
- Poruka
- 296
Koristim Stomp 330e i za sada se uvijek pokazao dobar.
Koliko ml Stomp-a ide na koliko litra vode? Ja sam pošpricao ali nije me riješio korova, možda sam premalu dozu stavio.
Koristim Stomp 330e i za sada se uvijek pokazao dobar.
Koliko ml Stomp-a ide na koliko litra vode? Ja sam pošpricao ali nije me riješio korova, možda sam premalu dozu stavio.
Kada se i kako sije ove male (zračne) lučice?netko je pitao o sjemenu luka,kako to izgleda i kako se sadi. pa evo slike.
ova prva je sjeme koje je naraslo u onoj loptici na vrhu stabljike
....
ova druga je izgled lučica koje su narasle nakon sijanja,
sad se to sadi za nagodinu,veličina koja se dobije je idealna za sadnju.
![]()
Uploaded with ImageShack.us
Ne znam da li je pravo mjesto ili ne, novi sam na forumu ali razmišljam o sadnji češnjaka na jednome polju. Polje je dosta udaljeno od najbližih kuća i najviše me brinu kradljivci i divlje životinje(fazani).Kako ovo najbolje suzbiti, smanjiti ili ako je moguće ukloniti.. Hvala na svim informacijama.
U koliko sadiš češnjak vjeruj mi da ćeš imati puno više drugih briga nego li o kradljivcima :mur:
Sadila sam češnjak za vlastite potrebe, jednu gredicu, i naravno da sam ručno odvajala češnjeve i ručno ih sadila i sad kad je niknuo iz pojedinih (večine) češnjeva su niknule dvije stabiljke??! sad me zanima jel to normalno i dal će biti kaj od takvog češnjaka?
sjemenski materijal je naš domaći, nešto dobila od susjede nešto kupila u dalm. zagori.
A kako se boriti protiv fazana?
NIsi ga dobro razglavičila, posadila si 2 češnja zajedno i zato su izrasle dvije biljke, i meni se to dogodit.pozdravSadila sam češnjak za vlastite potrebe, jednu gredicu, i naravno da sam ručno odvajala češnjeve i ručno ih sadila i sad kad je niknuo iz pojedinih (večine) češnjeva su niknule dvije stabiljke??! sad me zanima jel to normalno i dal će biti kaj od takvog češnjaka?
sjemenski materijal je naš domaći, nešto dobila od susjede nešto kupila u dalm. zagori.
A što fazan čini češnjaku ?