Možda nisi dobro vidio, to je pretpostavljam za pola kg cijena.Tu kod mene u plodinama je bio nedavno 16 kg. Uništiće oni nas itekako, ili ćeš proizvesti češnjak ispod tih 8 kuna, onda svaka čast!!!!!!
Da se krivo neshvati i ja sadim češnjak,100tinjak kg, ali opet ću reći da su mnogi ljudi ušli u sadnju istoga zbog laži o nekakvim ekstra profitima, da domaćeg češnjaka nema dovoljno i sad ajmo svi sadit, a što sad, znam masu ljudi koji češnjak ove godine nisu prodali, i ne, ti ljudi nisu tražili neke bjesne cijene od 50 kn, već po skromnim 15-20 kn na veliko,češnjak prva liga,što kažete na ovo???? koliko ljudi samo po oglasnicima ima što ga još prodaju na veće količine, a koliko je samo ove jeseni posađeno, :icon_scratch:
Sa češnjakom se dešava da izgleda zarađuju samo oni koji ga prodaju drugima za sadnju, odmah se sjetim trenutnog hita sa aronijom(prodavači sadnica trljaju ruke, a ljudi jadni nezaju kome će za koju godinu tu istu aroniju prodati), zatim oprema za vertikalni uzgoj jagoda, pa propaganda o lješnjacima.... ima još toga, mi se držimo one kud ovce tu i mali mujo
Ajde vi veći proizvođači budite iskreni i recite koliko ste u % -tcima prodali češnjaka ljudima koji su ga namjeravali posaditi, a koliko je otišlo tzv.preprodavačima i krajnjim potrošačima.
Ako netko misli da nisam u pravu neka napiše drugu stranu priče.Pozdrav i sretno svima, trebat će nam. :icon_scratch: