cijena je stvar dogovora između kupca i prodavača ili u krajnjem slučaju je to onoliko koliko netko može izdvojiti za to. znam i ja neke koji su prodavali po 30, ali znam i neke koji su prodavali i po 20. ali mislim da je 40 kn ipak malo previše... ne kažem da lažeš, daleko od toga. pa gđa štrok svoj prodaje po 50 kn, samo mislim da je 40 kn dosta novaca. pogotovo u slavoniji.
nažalost, ovo zadnje i je osnovni problem. a ako se i složi više od 2 ljudi, najčešće neki od njih u startu planiraju preveslat ostale. mada, iskreno mislim će se s vremenom isfiltrirati i doći do neke zdrave baze, a zadrugarstvo će biti jedina opcija, pa neće ništa drugo ni preostat. moja sadilica je do sada kod četiri osobe radila i nikome nisam uzeo ništa, a svi su ok momci... a za osnivanje zadruge treba min. 7 članova. ja već vidim 5 potencijalnih
@homervangogh, bolje sačekaj proljeće, neće mu ništa do tada bit. da si vidio kakav je moj bio prošle godine, niti je bio šprican, niti okopavan. je da je izgledalo božesačuvaj, ali ipak se izvuklo nešto. nemoj me krivo shvatit, treba ga kultivirat, svakako i špricat (ja ga ne mislim špricat, ali možda se do proljeća i ja predomislim), bio sam spriječen iz nekih drugih razloga, ali svakako treba. neće njemu bit ništa od špricanja, nisu to neki jaki herbicidi. a on ima i onu vanjsku ljuskicu, kaže mi susjed agronom da s nje samo sklizne... ova dvojica kod mene su špricali stompom.