zgzac
Dobro znana faca
- Tu od
- 3 Kol 2012
- Poruka
- 2,737
Gledam po netu.... njuškam po Njuškalu..... U fazi sam žarke želje za izradom malčera ( najslađe je kad nekaj sam napraviš ).... I sve češće si postavljam pitanje - Koja je realna cijena malčera ?? Vrijedi li stvarno ta alatka ( znam da vrijedi što se tiče odrađenog posla ) toliko novaca koliko je na tržištu ??! Bilo samogradnja, bilo tvornička ..... Najskuplji dio je kutni reduktor, kojem je cijena od 1500 - 2000 kn i to novi original ! Pa zar ono nešto željeza vrijedi toliko do pune cijene ??
Kakva su vaša iskustva ? Vi, koji ste se uputili u avanturu izrade .... Koliko je vas došla samogradnja ?? Koje ste materijale koristili ? Debljina limene ploče, konstrukcije ? Koji reduktor i od kojeg automobila ? Ma ima tu dosta skrivenih tajni, ako več nisu opisane u temi o Malčerima ??!
Kakva su vaša iskustva ? Vi, koji ste se uputili u avanturu izrade .... Koliko je vas došla samogradnja ?? Koje ste materijale koristili ? Debljina limene ploče, konstrukcije ? Koji reduktor i od kojeg automobila ? Ma ima tu dosta skrivenih tajni, ako več nisu opisane u temi o Malčerima ??!