E dušice moja,nema ti kod mene neke proizvodnje,ma ima jedan nasitno,veli ove godine od prodaje ništ,sve će slijedeće sezone posaditi tako da postane ozbiljan proizvođač od nekih dvijetisuće kvadrata,a kako bude,budemo vidjeli.Gdje će on u mome kraju to onda prodati,ja neznam,ovdje na tržnici možeš neku glavicu utopiti svakoga dana - na kile - jok.
Ja ti imam nešt posađeno,ma malo - imala ja opak plan - posadila sto glavica po deset češnjeva - i računala ja ovako - dobim tisuću glavica po deset češnjeva i slijedeće sezone posadim deset tisuća češnjeva i dobim jednu nulu više.Ali brus.Meni to fino zaraslo u drač,pa se posušilo,i sada se ja pitam - kak da ja to sada izvadim (hm,znam ja kako,pravi je problem kada - ili sam u plasteniku,il na placu,ili lupam tastaturu,ebome lijenu).Tako sam se sada ja lijepo spustila na zemlju i zaključila ovak - pošto se sav češnjak ilitiga bijeli luk prošle godine što se prodavao po ekstra dobroj cijeni prodao zapravo za sjeme a ne za potrošnju,sada će biti češnjaka ko blata u zagorskim bregima najesen,pa bum si ja kupila po nekoj bagatelnoj cijeni nešt za posaditi za imati za utopiti druge godine na placu.To sam ti ja prirodno pametna i svakave ideje i izlazi iz bezizlaznih zavrzlama ti meni padnu na pamet. Edisonka mi se aktivira,improvizacije raznorazne mi padnu na pamet i ja riješim problem.tako ti je to sa vampirskim lukom u mom kraju i kod mene.
Alaj će me modovi kefnuti dok ovo pročitaju,budi đek pa preuzmi krivicu,ti si me napeljal na ovakav komentar.