dane001
Aktivni član
- Tu od
- 7 Svi 2009
- Poruka
- 2,262
problem ove države je upravo preveliko administriranje i donošenje svakakvih zakona zbrda zdola koji pobijaju jedni druge. i koji se tumače po potrebi..rade li to namjerno ili slučajno,jednako nam se piše...u ovom konkretnom slučaju tumačenja su različita od knjigovotstva do poreznih uprava,i meni je egzaktno i u poreznoj i u knjigovodstvu rečeno potpuno suprotno od ovoga što piše u tvom linku ...
zato slušaj mene koji znam. od početka je stvar potpuno jasna,PRODAJA VLASTITIH PROIZVODA KRAJNJEM KUPCU NE ZAHTJEVA FISKALIZACIJU. zbog toga i jesu proizvođači stali na stranu tog zakona. da si zvao i pitao u poreznu upravu rekli bi ti isto,meni nisu znali reći u Virovitici pa sam zvao Zagreb i dobio čak napismeno da imam i dokaz ako bi mi došao kakav neupućeni inspektor. da ne spominjem knjigovođe koji bi trebali sve to znati prije mene. bez uvrede ali nemojte pisati gluposti i plasirati kojekakve teorije zavjere a neznate šta pišete,samo bubate napamet,samo se ljudi pogube u svemu tome a sve jasno ko dan.