outlanderzg
Član
- Tu od
- 1 Sij 2011
- Poruka
- 401
da sam na vašem mjestu ne bih se veselio tuđoj nesreći,ima čak i nekih istinitih poslovica na tu temu,a one nam kazuju da se najslađe smije onaj tko se zadnji smije.....
Ne veselim se tuđoj nesreći nego svojoj sreći Uz sve mrazeve, suše, tuče, oluje, bolesti, kvarove strojeva, krađe, štete od divljači,borbu s administracijom, ozljede na radu, kroničnu križobolju, neispavanost, valjda je vrijeme da i nama malo zasja sunce jer nema poštenijeg zanimanja od ovoga čime se seljak bavi. I kad pobjediš sve ovo gore navedeno i puno toga ne navedenog dođeš na tržnicu i ne možeš adekvatno naplatiti svoj trud i vrhunsku robe jer jer pun plac smeća po 2.99 ili 3 za 10 koje je trebalo završiti na Jakuševcu,a ne na tržnici. I sad ti meni pričaj da se ja naslađujem tuđoj nesreći. Što bi sad trebao, pokazati solidarnost prema švercerima i ostaviti svoju muku na polju?
PS: Oluja mi je prije par dana rastrgala 1500 m2 plastenika koje smo opet mukom uspjeli pokrpati i izravnati i iznova postaviti. Da li je nas tko požalio?
Posljednje uređivanje: