Ma kakav šverc?? Kkva Srbija, kakva Bosna?? O čemu vi pričate??
Jeste čuli za neimaštinu? Jeste čuli kad se nema s čim struja platiti? Kad se nema s osnovne potrebe namiriti??
Čovjek mi je sam rekel tu cijenu jer sam uzeo sve odojke.. Sumnjam da je baš za svakoga platil trihineloskopiju.
Žalosna je ta cijena, ali kad te stisne nemaš izbora. U Belom Manastiru nije ih mogel ni po toj cijeni prodati. Jednostavno nema kupca.
Ja ga nemam kome prodati, a živim 11 km od Trga bana Jelačića. 1 000 000 ljudi, a nitko neće kupiti odojka ili svinju.
tuzno ali istinito, i toga ce biti sve vise i vise , a kaj se tice kupnje ma tko ce kupovati odojke i meso njima je bolje kupiti 2 kile mesa iz mexica i to jedu mjesec dana i pricaju kak je to fino , fino a odmrzavano i zamrzavano 10 puta, pa kolega mi je nedavno prico kako mu kum vozio hladnjacu iz njemacke neznam kolko je rekel cini mi se 18 ili 20 tona mesa i negdje u sloveniji mu crkne nesto na hladnjaci i zove sefa da sta da radi veli ovaj njemu sutra ili preksutra ti bude dosla ekipa i bude ti to popravila onda ukljuci normalno da se zamrzne i vozi samo, boli te ku*** naravno da se meso odmrznulo i bilo na temperaturi od 40 stupnjeva jer je bilo sred ljeta