- Tu od
- 14 Pro 2007
- Poruka
- 12,143
netko je tražio slike jednostavnog stroja na gume pa evo ga za male potrebe i predobar ja ga pravio i godišnje sreže oko 200m drva bez ikakvih problema
kakav si reduktor stavio na ovo ?
netko je tražio slike jednostavnog stroja na gume pa evo ga za male potrebe i predobar ja ga pravio i godišnje sreže oko 200m drva bez ikakvih problema
nemoj me j****
Nikad nisam vidio bolju primjenu tih rezervnih guma
Ovo s rezervnim gumama je zakon! Gdje dečki nabavljate pile? ima kakav poredak po veličinama ili? ja isto nešto planiram takvoga u dalekoj budućnosti i sve je ok osim pila? i kolika je cijena?
Imaš stroj za varenje ili ?Naraavno sam ih sječem na mjeru varim brusim itd.....
Imaš stroj za varenje ili ?
Boraks ,mesing i autogeni aparat ?Pa baš se to nebi moglo zvati varenje nego hatletovanje , za današnje vrijeme zastarjelo ali funkcionira ...
Čim naletim na povoljan aparat za čeono varenje vjerovatno ću ga uzeti ali za sad mi je 10000kn malčice previše za polovni........
A kaj nebi bilo bolje s drotom?Boraks ,mesing i autogeni aparat ?
Kako pripremiš spoj i koliko statistički puca na njemu ?
Koliko ja znam, pile se zavaruju i MIG postupkom. Nakon oga ide valjanje pile. Istina, neznam idu li i ove male za male banzeke, no ove deblje (za pilanu) idu tak sigurno.Boraks ,mesing i autogeni aparat ?
Kako pripremiš spoj i koliko statistički puca na njemu ?
Zavaruju se s onim kaj imaš pri ruci , heheKoliko ja znam, pile se zavaruju i MIG postupkom. Nakon oga ide valjanje pile. Istina, neznam idu li i ove male za male banzeke, no ove deblje (za pilanu) idu tak sigurno.
Firma Esta Bombe zna o tome više.
Koliko ja znam, pile se zavaruju i MIG postupkom. Nakon oga ide valjanje pile. Istina, neznam idu li i ove male za male banzeke, no ove deblje (za pilanu) idu tak sigurno.
Firma Esta Bombe zna o tome više.
Umjesto autogenog za varenje mesingom koristim TIG manja se površina termički tretira. .Može svatko tko ima aparat za varenjeREL vrlo jeftino napravit da bude TIG i REL.Ako variš TIGom ne treba ti drugi materijal jednostavno spojiš dva postojeća i struktura se bitmo ne mjenja a zavar je tako najsličniji ostalom materijalu.Kad se izvještiš možeš TIGom samo grijat.
Znači, kupiti bocu Ar i pištoljUmjesto autogenog za varenje mesingom koristim TIG manja se površina termički tretira. .Može svatko tko ima aparat za varenjeREL vrlo jeftino napravit da bude TIG i REL.Ako variš TIGom ne treba ti drugi materijal jednostavno spojiš dva postojeća i struktura se bitmo ne mjenja a zavar je tako najsličniji ostalom materijalu.Kad se izvještiš možeš TIGom samo grijat.
Zavisi jel AC ili DC. Ako je DC (čelik, inoks), onda se može dodati prigušnica ili pak kondenzator za lakše propaljivanje luka.A peglati napon , tig je oko 25 voliti (ili pamčenje ne služi?)