pa i da ne drzis kocnice, on ce u nekoj mjeri stajati, sve dok mu ne das dovoljno gasa, tj dok kvacilo ne postigne dovoljne okretaje...
Da je ovako kako ti kazes da moras drzati kocnice, takav traktor nikada ne bi krenuo pod ikakvim opterecenjem, pa cak ni sam pod svojom tezinom...
Ima tu vise uloga, a mislim da preopterecenja motora nije u pitanju, nego rasterecenje mjenjaca i pratecih mu sklopova ...
Ako ti je potrebno kretanje pod gasom, jos uvijek imas pedalu normalnog kvacila da odvojis mjenjac od motora tako da pod teretom kreces s noznim kvacilom, dok u praznom hodu cak moze i bez njega...
Mekse je kretanje s mijesta, lakse saltanje brzina, samo pustis gas i saltas kao da si stisnuo kvacilo i tako jos neke stvari...
S Ratarkom sam se prepirao oko toga da granici s nemogucim tako veliki traktor saltati bez pritiskanja kvacila, no onda mi je kolega posudio udzbenik iz srednje skole u kojem pise da su veci torpedo traktori opremljeni "turbo kvacilom"... Na prvi mah Ratarku nisam vjerovao, no sad znam bolje...
Ipak mali zna sto prica