• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Claas

R

robert

Guest
da mjenjac sa svim polavnjanjima,300 i nesto kila tegova,klima jel, i dvokruzni sistem kocnica i kompresor,al bac roki mi je kazivao da je jedan bajica imao prilicno problema sa tim klasovom,jel.....kad se ljuzlja ko na vjetru klas zita ;)

R

ROKI

Guest
Ta pa da. Tako mi je kolega kazivao. Od prvog dana je imao problema sa tim klasovitim Claas-om. E sad jel jel to konačno uspio rješiti i kako je to sve prošlo nebi znao. Ti Roberte znaš na koga mislim da im tog Celtisa.

R

Ratarko

Guest
Več sam prije rekao a sada ponavljam da znam za jedan Celtis koji ide kao podmazan , nema problema , šteta što znam samo za taj jedan ali i vas dvojica spomonjete jednog problematičnog pa smo onda tu negdje , 1:1 .

R

ROKI

Guest
Nema marke traktora koja se nekvari s tim da uvijek postoje iznimke. I treba imati sreče kod kupovine. Ja sam baksuz! Na 30 rh mi procuri brtva kartera na NH-u, a na 31 rh mi pukne šofer šajba u vožnji SAMA OD SEBE! O servisu mi se sad neda piskarat, ali ču reči sam da su užas. Pa sad reci da nisam pehista. Tako da pravila N E M A i to ti je to. Na neznam kolko traktora koji su u redu naidje jedan koji usere motku ostalima.

P

Picek

Guest
ROKI kaže:
Nema marke traktora koja se nekvari s tim da uvijek postoje iznimke. I treba imati sreče kod kupovine. Ja sam baksuz! Na 30 rh mi procuri brtva kartera na NH-u, a na 31 rh mi pukne šofer šajba u vožnji SAMA OD SEBE! O servisu mi se sad neda piskarat, ali ču reči sam da su užas. Pa sad reci da nisam pehista. Tako da pravila N E M A i to ti je to. Na neznam kolko traktora koji su u redu naidje jedan koji usere motku ostalima.
kupio si ga novog od firme iz Čakoveca? :? (ne znam kako se oni zovu :oops: )

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
ROKI kaže:

Picekove Valtre se nikad ne kvare :D :D :D :D :D

B

Bobo

Guest
Sto se sajbe tice, i meni je pukla u voznji sama od sebe, ali zato stosam po najvecoj vrucini prao traktor, i kada to radis, jako joj malo treba da se sruni u najmanje komadice... Screca pa imam kasko na traktoru, pa ce biti rijeseno ;)

P

Picek

Guest
branko kaže:
Picek
Čakoveca? Confused (ne znam kako se oni zovu

Čakovca, agria-nh
hvala na gramatičkoj ispravci..
točno Agria-NH..

R

ROKI

Guest
Ma imam i ja kasko i sve je ok, ali majstori iz Agrije nevjeruju da je pukla sam od sebe u vožnji u 7:30 h ujutro kad je bilo 18-ak celzijevaca. Kažu: Nekaj ti je lupilo u šajbu ili je neko iz pračke opalio. Å ta da kažem? Da sam se posvadjo sa nekom dičinom iz 6-og sela?

R

Ratarko

Guest
ROKI kaže:
Ma imam i ja kasko i sve je ok, ali majstori iz Agrije nevjeruju da je pukla sam od sebe u vožnji u 7:30 h ujutro kad je bilo 18-ak celzijevaca. Kažu: Nekaj ti je lupilo u šajbu ili je neko iz pračke opalio. Å ta da kažem? Da sam se posvadjo sa nekom dičinom iz 6-og sela?

Evo jedan moj događaj .
Imam Forda ( to bi isto bio NH traktor ) i jednom sam ga dao prijatelju da mi prevozi gnojivo sa njive na njivu dok sam ja razbacivao . Tako ti ja dođem na jednu njivu a njega nema sa Fordom , čekam ga jedno par minuta i stiže on sav krvav po desnoj ruci i vidno uplašen . Kaže pukla mu je šajba na desnom prozoru od kabine ( taj se prozor može malo bočno otvoriti inače ) sama od sebe ali ne da je pukla nego eksplodirala dok se vozio cestom iz čista mira !!! To mi je bilo prvi puta da sam tako nešto doživio , sada znam da se te stvari događaju ako si pehista . Staklo sam naručio original CNH dio , koštalo je 3.000 kn ! Ludnica cijena ! Dimanzije možda 50 cm sa 70 cm .

R

ROKI

Guest
Bajo sve je moguče u današnje doba! Samo nemoš ti to njima objasnit. I ondak sam ti ja moro slikat razbito staklo i pločicu kabine da bi Agria slala slike u tvornicu jer Žabari nisu vjerovali da je šajba ljepljena. Ondak sam popizdio :evil: :evil: :evil: ! Pa majku mu majčinu ja sam opet baksuz jer sam jedan od rijetkih koji sam dobio taku šajbu. Očekivao sam da če biti na otvaranje kao ko svih, al ne ja sam moro dobit drukčiju. Pa su mi tek neki dan donijeli donju poteznicu (nakon 2 mj.) i to krivu! Oni uopče nisu gledali šta sam naručio, nego su poslali neku kaku-taku. Za poludit! Lako je njima prodat traktor, a ti majstore se poslije snalazi kako znaš kad ti nešto ode kvragu. :x :!:

B

Bobo

Guest
@Ratarko: 3 000kn za komadic stakla?!?!?! Pa jesi li ti normalan...

Za te novce ja skoro godinu dana vozim traktor :?

Nama se sajba na isti nacin rasula; vozis po ravnom, lijepo kroz selo ko gospodin covjek, kad ono BUUUM i sajba za vrat...

Uglavnom, mi cemo napraviti okvir za zadnju sajbu, posto je ova bila bez ikakvog noseceg okvira, pa je sama drzala svoju tezinu, sto nije dobro.

P

paor

Guest
Ratarko
koštalo je 3.000 kn

zbiljam paprena cijena, ali original je original...

ja sam nedavno naručio za zetora bočno staklo (iznad kotača) koje je otprilike 1mx 0,7m i to u trapez (znači ide još više stakla u izrezivanje) za 250 kn, sa 4 rupe od 20mm

tip često dolazi na sajam u selo

P

paor

Guest
Obrisan neispravan link.

da li su ovakva multifunkcionalna čudovišta budučnost
Obrisan neispravan link.

B

Bobo

Guest
Hmm, po internetu se da naci ljudi koji cak i vide smisao takvog xeriona, no onaj s okretajucom kabinom je odlican traktor, no KOSTA...

Volio bih bilo kakvog xeriona vidjeti uzivo da vidim koliki je to zapravo traktor... Sa slika je tesko procjeniti, no cini se ogroman.

Najnoviji postovi

Na vrh