sapat kaže:Pa sada je i ja nosim sa aresom, ma nema frke ako treba pomoći, ali jedini je problem da maseja baš i nevolim...
jesi ti baš iz broda ili?
sapat kaže:Malo sam bio nekulturan, pozdrav i vama svima. Slike bih mogao ubaciti sutra dok se malo ne snađem na forumu, inaće sad sam prvi puta uopće na nekom forumu. Mislim da je stvar u rasporedu težine, nema iskoristive snage bez kila. Celtis 90 ks, a Ares 125ks. Ares će imati godinu dana u 9 mj, za sada su mi zamjenili jedino alnaser. Moja se obitelj bavi stočarstvom i ratarstvom u Nuštru
igor_peradar kaže:SAPAT
vidim da imaš celtisa, ja namjeravam kupiti celtisa 456 rx sa prednjim utovarivačem, bio sam na claasovoj zelanoj akciji i jako su mi se dopali ti celtisi. Od prodavača sam dobio informaciju da je utovarivač odlična stvar, možeš s njim raditi sve dizati palete, čišćenje, .... Prednji utovarivač mi treba za utovar peradi i čišćenje objekta. Kod dizanja paleta važno mi je da diže okomido kao viljuškar. Kakva su tvoja iskustva sa utovarivačen cijena, mišljenje, upravljanje?
jel znaš da ti mogu ugraditi zamjenski čip, dobiš 10-15 konja i uz to ti daju garanciju!