• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Claas

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Ja sam ga imao prilike vidjeti u prolazu bio je na kamionu. nije izgledao toliko velik

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Imam nešto slika snimljenih uživo s Xerionom 3000.
Jako zanimljiva igračka :D

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
ZJ
Imam nešto slika snimljenih uživo s Xerionom 3000.
Jako zanimljiva igračka

čekaj nešta mi nije jasno, jel se meni čini ili ja nevidim te slike ;)
pa šta čekaš? :twisted:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Čekam bolji forum, jer mi je ovaj kompliciran za korištenje (čitaj, malo više vremena).

S

sapat

Guest
Ja imam 2 claasa, aresa 657 i celtisa 446, pa ako nekog nešta zanima neka slobodno pita

R

Ratarko

Guest
sapat kaže:
Ja imam 2 claasa, aresa 657 i celtisa 446, pa ako nekog nešta zanima neka slobodno pita

A da nam malo napišeš i bez pitanja ali ako je potrebno pitanje nema problema :D

Zanima me sve što mi možeš reći o tvojem Claasu Celtis 446 ?
Starost , radni sati , kvarovi , potrošnja ...

PS . Dobro došao novi člane sapat ! :D

R

robert

Guest
pozdrav sapat!dac sto veli ratarko malo pojasni nam teh.detalje,opremu,dojmove i ne bo skodilo kakvu sliku da ubacis

S

sapat

Guest
Ukratko imat će 4 godine u 11mj, oko 2200 radnih sati, od kvarova jedino problemi sa softverom. Potrošnja je malo veća, ali je i dosta učinkovitiji od drugih traktora koje sam imao u toj klasi

R

Ratarko

Guest
sapat kaže:
Ukratko imat će 4 godine u 11mj, oko 2200 radnih sati, od kvarova jedino problemi sa softverom. Potrošnja je malo veća, ali je i dosta učinkovitiji od drugih traktora koje sam imao u toj klasi

Baš mi je drago da je tako kako kažeš , eto ga još jedan dobar traktor onda , navali narode dok se nije razgrabilo :D
Ovo za učinkovitost ti vjerujem , niti meni nije jasno odakle im dolazi ta snaga ali stvarno imaju svaki konj koji piše u tehničkim podatcima :scratch

R

robert

Guest
a koliko su ti ks ti claasovi?i dali znas tocnu potrosnju ovog majneg?je sam nedavno gledao 456,a cuo sam od drugih da claas hoce dosta vise potrosit.

S

sapat

Guest
Malo sam bio nekulturan, pozdrav i vama svima. Slike bih mogao ubaciti sutra dok se malo ne snađem na forumu, inaće sad sam prvi puta uopće na nekom forumu. Mislim da je stvar u rasporedu težine, nema iskoristive snage bez kila

R

Ratarko

Guest
Super , onda si sutra daj malo truda ( ako imaš vremena , naravno ) pa uslikaj svoje Claasove i stavi ih u temu NAÅ I TRAKTORI . Također malo napišeš o sebi , odakle si , kojom granom poljoprivrede se baviš i tako to ...

S

sapat

Guest
Malo sam bio nekulturan, pozdrav i vama svima. Slike bih mogao ubaciti sutra dok se malo ne snađem na forumu, inaće sad sam prvi puta uopće na nekom forumu. Mislim da je stvar u rasporedu težine, nema iskoristive snage bez kila. Celtis 90 ks, a Ares 125ks. Ares će imati godinu dana u 9 mj, za sada su mi zamjenili jedino alnaser. Moja se obitelj bavi stočarstvom i ratarstvom u Nuštru

B

Bobo

Guest
Dobrodosao!

I ja jedva cekam da iz prve ruke cujem dojmove o claas traktorima. Znam da su im kombajni predobri, ali o traktorima ne znam nista...

R

robert

Guest
bajo,onda nismo daleko.nisi ti onaj sto ima strojeve tamo u nustru kod pruge?tamo imaju dva mala dajca nova,vidio sam ih

S

sapat

Guest
Celtis je super, a onda sjedneš u Aresa i pomisliš ATAR JE SAMO MOJ. Ja sam u centru, kod stovarišta Okvir

B

Bobo

Guest
robert kaže:
bajo,onda nismo daleko.nisi ti onaj sto ima strojeve tamo u nustru kod pruge?tamo imaju dva mala dajca nova,vidio sam ih

Zar ne pricamo o Claas traktorima?? :scratch

B

Bobo

Guest
Pa zar je toliko tesko kopirati HOTLINK FOR FORUMS (1) ili sto??

Ne moras stavljati nikakve druge tagove niti bilo sto drugo, prekopiras, i ostavis tako kako je...

Ajd, pokusaj tako postaviti sliku, pa ces dobiti OVO:
Obrisan neispravan link.

Najnoviji postovi

Na vrh