• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Claas

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
6,022
Dobar traktor je to !
Kaj se tiče elektronike,nema on nikaj posebno..EHR,reverzer i na mjenjaču tike +.-..Tu se takve stvari ne kvare.Mi imamo sličan traktor samo JD motor,i nikakvih problema oko tih stvari nije imao..Jako zahvalna serija traktora..
 

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
571
Vidim obrisan je post pa ću ponoviti pitanje pošto sam dobre volje a obrisani post nije na niti jedan način prekršio pravila foruma!Dakle,gogo zašto ti je tata kupio classa umjesto zetora?I još jednom vam čestitam na kupovini.Bude vam bolji nego zetor.Za jedno 43 klase bolji,to si valjda do sada i sam vidio
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
Majok- pa koji je tebi? Kakav tata? Tko si uopće ti da propituješ takve stvari?
 

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Da zakljucimo, ovom kupovinom je razbijen mit o Zetoru kao idealnom traktoru za nasu poljoprivredu. Konacni pad mita ce biti dok u Jabukovac stigne prinova koja nije Zetor.
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
Bolje da se uhvatite posla, pustit će vas ova nezdrava fiksacija na tuđe živote i poslove. Objasnio sam zašto je kupljen ovaj traktor, a ne Zetor, i ne mislim više polagati račune forumskim dangubama. Hvala Bogu pa drugi tjedan stiže jedan krasni Zekan, da imam jedan pošten traktor za rad.
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,675
Zetor za rad, Claas za uživanje u radu :(giggle):
Šala!

Samo se nek oni isplate.
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
Nije baš uživancija kad ovlašteni zastupnik nema ljudi ni vremena za napraviti veliki servis, i da ne znaju kad će i dali će uopće imati vremena za to.
Nije ni uživancija kad traktor stoji i neupotrebljiv je za rad jer ne digne poluge više od pola, pa ne možeš zakopčati plug ni podrivač...
Da se to dogodilo na Zetoru, bio bi odavno popravljen, ovako možeš sjesti i plakati.
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
Sva moguća ulja, svi filteri, remenje, crijeva, antifriz, kalibracija mjenjača, po mogućnosti štelanje ventila...
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
27,675
Pa valjda nije ovlašteni zastupnik jedini koji zna i može popraviti traktor ili napraviti servis.
 

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,443
Zimus sam to radio na tm-u plus sto sam vodenu pumpu stavio novu kad je vec sve bilo rastavljeno i lezajeve na svim spanerima. Nista manje komplicirano nego na zetoru, a na njemu sam to radio proljetos. To je sto se tice jednostavnosti, a drugo je vrijeme kojeg nitko od nas nema.
 

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
571
Da zakljucimo, ovom kupovinom je razbijen mit o Zetoru kao idealnom traktoru za nasu poljoprivredu. Konacni pad mita ce biti dok u Jabukovac stigne prinova koja nije Zetor.

Potvrđeno po tisućiti put da zetor ne vrijedi tih para.Tko će normalan kupiti zetora kad za iste novce može kupiti neusporedivo bolji i udobniji traktor.Kak ZJ veli,zetor je dobar ali ima o puno puno boljih.Za iste novce naravno.A ovaj class je kupljen umjesto zetora jer je ipak utovarivač prevagnuo.Jer kakti zetora sa utovarivačem nema,a oglasnik ih je pun puncat :icon_thumright:.

GOGO kak misliš kakav tata?Pa tata koji je to kupio.Gazda na gospodarstvu,ne?Čovjek koji odlučuje kam idu novci i što se kupuje.Taj tata!Jer da se tebe pitalo za mišljenje kupili bi forteru kak si i sam rekao.Ali ipak tata zna što je dobro a što nije.Da nema takvih pametnih tata Krš-prom bi postao multinacinalna korporacija jer bi mladi dečkići koji se lože na zetore pokupovali sve što bi Krš-prom uvezao.:drink:
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,757
Opet se kvari tema sa kojekakvim glupostima. Da se mene pita svaku temu u kojoj počnu bedastoče blokirao bi ali samo za pojedince o kome god se to radilo, ali eto imate sreće što se mene ne pita. Kakov god Zetor bio da bio, loš, zastario, ofucan, drljav i šta sve ne, po meni, naglašavam po meni, je bolji od nekog tamo Rusa ili nekog tamo imt-a i da ne nabrajam još neke. Gogo još jednom čestitam i dabogda došao još i zeko pa nek rade u tandemu. Neznam čemu je bitno tko je dao novce. Zarađene su, najvjerojatnije, znanjem i znojem obitelji koja ga je kupila a ne kojekakvim kreditima, kao ja, ili nekim poticajnim mjerama koje bi se opet mogle od isti od glavu pojedincima kao oni nekadašnji krediti. Eto zašto sve manje posječujem forum, i ne samo ja. Ovaj forum ne sliči više ni približno na ono od prije par godina kad sam se priključio.
 

Majok

Član
Tu od
4 Svi 2018
Poruka
571
:icon_toilet: Nisi shvatio poantu svega ovoga jer valjda nisi bio u toku.A vaš vrhunski zetor nije u stanju napraviti traktor jači od 170 konja.No dobro,sve polako izlazi na površinu.Najbolji primjer je gore,toliko dizanja zetora u nebo i onda na kraju padne Class.Toliko o tome.Ja neću više "kvariti" temu ali kad netko sere onda se zna i zamazati sa tim govnima.I to je bila svrha onog teksta gore.Neznam kako si ti to shvatio ili nisi shvatio :(hi):
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,757
To što se Zetor bazirao,tak barem mislim, na manja gospodarstva je nešto drugo od onog o čemu se ovdje radi a možda i nisam shvatil. Ne poznam toliko povijest razvoja niti jednog traktora niti me zanima pretjerano o bilo kojem da se radi pa nemrem i neću o tome raspravljati. Nevjerujem da nisu mogli ali eto nisu i nisu jedini. Vidim da sam te uvrijedio ali pisao sam općenito o bilo kom jer koliko u zadnje vrijeme pomalo pratim stalno su prisutna neka podbadanja u raznim temama. Ispričavam se što sam uvrijedio bilo koga. Ovdje, na ovom forumu, bi trebali voditi rasprave kako da poboljšamo i olakšamo našu proizvodnju, poboljšamo kvalitetu zemlje, našeg rada, kvalitetu hrane, stočne i ljudske ishrane i svega ostalog vezanog uz naziv samog foruma a to se u zadnje vrijeme ne radi. Barem koliko pratim. Još jednom se ispričavam na svakoj izrečenoj uvredi koga god da sam uvrijedio i na kvarenju teme. Ja sam u ovoj temi završio sve dok i ako ne kupim jednog clasa.
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
Dado- budi pametniji od mene i nemoj se obazirati.
Samo nemojmo zaboraviti da Rusi i u 2018. prodaju traktore koji nemaju volan na sredini!
 

Najnoviji postovi

Na vrh