Sto se tice motora on nema fap filter?
Ne mogu ti reći jer ne znam. Pogledaj na web stranicama Claasa. Sami motori su mehanički dobre konstrukcije (Fiat Power Train), a koliko su pouzdani radi dodane “ekologije”,ne bih ti znal reći.
Kaj sve ima od opreme ako joj je vrijednost 10t e? Prednju hidrauliku s kardanom? EHR?
Meni je to puno novaca za traktor te snage i gabarita. Lijep je, nema kaj. Ali to ti je model za drugi traktor a ne glavni, kraći i lakši je od Zetora 72/77-45 npr.
Vrlo brzo ga budeš “prerasel”. Ne znam kakvim se traktorom sada služite.
Govorim ti to iz iskustva, jer smo mi (bolje reći ja), napravili takvu grešku pri kupnji. Kad ”skačeš” s traktora od 40ks na kompaktni traktor 70ks, to izgleda kao ogromni skok, a zapravo nije. Takav traktor ne može puno više, jedino može brže. Znači i prije smo orali s dvije brazde, kao i sad…npr.
Ja bi radije gledal nekaj oko 3,5t i 100ks, klase Explorer, Zetor Proxima…jer su ne puno skuplji, ali puno moćniji.
Glede Eliosa i opreme: po meni su takve široke gume nepotrebne, dovoljne bi bile klasične 16,9 (ili 420/85)-30., svakako dvije brzine kardana (540/540E), a dalje prema vašoj odluci.
Ako ti ne smeta mehanički reverzer, ja bi odabral svakak powershift (Hi-Lo) umjesto mehaničkih polovički.
Ako pak želiš hidraulični reverzer (Power shuttle), onda uz njega dolazi (24+12 Hi-Lo). Polovljenje brzina u rikverc i nije toliko nužao ako se traktor ne koristi s priključcima u rikverc (recimo dvoredni silo kombajn)…
Ako postoji kombinacija guma 16,9-30/11,2-24, to je jako zgodno, jer je za kultivaciju ili špricanje dovoljno mijenjati samo zadnje kotače (12,4-36 ili 11,2-38) dok prednji ostaju.
.