Zmaj 142 rmOtišli smo puno u off.. Imam vremena pa šta bolje naleti to će se kupiti u dogledno vrijeme. Više me gabaritno zanima šta odgovara, a da radi normalno s 4 reda. Žitni preko 3.6m nikako i to je puno.

, koliko znam i 1002 može nositi 3,60 žitni, o kukuruzu nebih jer nemam iskustva.Ako pričamo o klasu onda dominator 68 ti je optimalan za te potrebe.Otišli smo puno u off.. Imam vremena pa šta bolje naleti to će se kupiti u dogledno vrijeme. Više me gabaritno zanima šta odgovara, a da radi normalno s 4 reda. Žitni preko 3.6m nikako i to je puno.
čovjek je prodavao starijeg olimaca 6r kojeg sam došao gledati, i kupio mislim da rekao 2022g novog fantinija 4r koji je i bio zakačen na toplineru kad sam došao...ali je bio pokriven sa ceradom kombajn i adapter pa nisam toliko zagledao...Da mi je vidjeti na šta liči ta kombinacija topliner i 4 reda adapter, znam da njemu između točkova prokazi 4 reda View attachment 87412
kolega nemoj da te čuju ovi što plaćaju usluge, tražit će da smanjiš cijenu usluga bar 3x 😂Eto nas df 3610 120ha godisnje rijesi, u zadnje 2 godine sam na rezerne dijelove potroaio ukupno 225 eu, i rjeseno uglavnom za par minuta, i decki koji imaju 88,96,98 pa su mjenjali za df su puno zadovoljniji sto se tice popravaka i financija