• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Claas

• Temu pokrenuo Simon1980
  • Datum prvog posta

luka

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
362
Eto nas df 3610 120ha godisnje rijesi, u zadnje 2 godine sam na rezerne dijelove potroaio ukupno 225 eu, i rjeseno uglavnom za par minuta, i decki koji imaju 88,96,98 pa su mjenjali za df su puno zadovoljniji sto se tice popravaka i financija

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,680
Otišli smo puno u off.. Imam vremena pa šta bolje naleti to će se kupiti u dogledno vrijeme. Više me gabaritno zanima šta odgovara, a da radi normalno s 4 reda. Žitni preko 3.6m nikako i to je puno.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,832
Otišli smo puno u off.. Imam vremena pa šta bolje naleti to će se kupiti u dogledno vrijeme. Više me gabaritno zanima šta odgovara, a da radi normalno s 4 reda. Žitni preko 3.6m nikako i to je puno.
Zmaj 142 rm :hahah::hahah::hahah::hahah::ppozdrav:, koliko znam i 1002 može nositi 3,60 žitni, o kukuruzu nebih jer nemam iskustva.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,277
Ako pričamo o klasu onda dominator 68 ti je optimalan za te potrebe.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,873
Medion 310 je oko 3 metra, gabariti slicni kao df 3580. 3610 je siri ali ako se okrenu felge dodje na 3 metra. Tako je moj dosao pa sam dvije godine vrsio dok ih nisam vratio na 'normalno'.

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
189
Da mi je vidjeti na šta liči ta kombinacija topliner i 4 reda adapter, znam da njemu između točkova prokazi 4 reda View attachment 87412
čovjek je prodavao starijeg olimaca 6r kojeg sam došao gledati, i kupio mislim da rekao 2022g novog fantinija 4r koji je i bio zakačen na toplineru kad sam došao...ali je bio pokriven sa ceradom kombajn i adapter pa nisam toliko zagledao...
ugl od tih krševa i tuge što se tad nudilo u ponudi, i za čeg su sve ljudi tražili 15-20tis eura, odlučio sam se za novog elibola 5r i kad se gleda širina hedera točno je sa širinom toplinera 4075 tj vanjskog dijela gume (možda 2-3cm da viri, zanemarivo)....jedino zasad što razmišljam da mijenjam žitni 4,8m za 4,2m ali otom potom..

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
189
Eto nas df 3610 120ha godisnje rijesi, u zadnje 2 godine sam na rezerne dijelove potroaio ukupno 225 eu, i rjeseno uglavnom za par minuta, i decki koji imaju 88,96,98 pa su mjenjali za df su puno zadovoljniji sto se tice popravaka i financija
kolega nemoj da te čuju ovi što plaćaju usluge, tražit će da smanjiš cijenu usluga bar 3x 😂
samo kucni u drvo, tako se kolega hvalio sa 4060, da u 4 sezone uložio samo 1000kn u njega + gorivo, i odmah sljedeće sezone 2 prednje gume..jedna pukla u vožnji a drugu zapeo za neki komad željeza kad je ulazio u halu i sa strane bočno ju podere cca metar dužine...sve u razmaku od 10ak dana s tim što ova u vožnji mu napravila dodatnu štetu..

Najnoviji postovi

Na vrh