Evo jedna završila i kod mojeg kolege neki dan (160x270 cm ako se nevaram da su dimenzije).
Jer je kolega htio da bude taman za Štore-a i da ima isti trag guma ko i traktor (širina).
Prikolica je ono...hm... sve ju je šteta sad zamazati kad je tak lijepa i nova :mrgreen:
Uglavnom kolega je mjesec dana tražio prikolicu, pa gledao rabljene i skoro se s jednim lokalnim prekupcem dogovorio za rabljenu tehnostrojku, kad naletio na Slavkove prikolice, otišao pogledati i veli on meni, to je to,
zakaparena je i dolazi.
Čvrsta,kvalitetno zatvaranje, pa ovo kamionsko otvaranje od dolje, veli da je to bila ljubav na prvi pogled,pa kutija za alat,hidraulične kočnice, a k tome jos ga je i manje došla nek rabljena Tehnostrojka.
Ja ju danas pogledao, meni se dopada (za mene malo premala) ja bi veču
, al otom potom....
Završna obrada dobra, pofarbana super,jel možda i plastificirana :scratch tak nekak zgleda...
Mene još zanimalo da se da spuknuti zadnji stup kad tamo otvorim stranice i spuknem ga,a kolega me samo gleda, jer nije znal da se i to može. :roll:
Uglavnom kad gledam onu koju je gazda kupil Majevicu koja nema ni temeljne boje na sebi (prvo pranje i otpala farba), ovaj proizvod bi prema cijeni i kvaliteti morao opasno konkurirati ovim istočnim proizvodima.
Pa da je i nešto skuplja opet je kvalitetom daleko ispred istočnih proizvoda....
Uglavnom meni se čini da je pred ovim domačim proizvodom svjetla budučnost, malo upumpati u marketing i bit će,bit će... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Al dobro dosta sad tipkanja evo i jedan fotosesion :mrgreen: