Pogledat možeš kada god hoćeš,gosti su uvijek dobro došli kod mene ! ! ! !
Moje svinje su u svinjcu sa ispustom,koji nije prevelik,od nekih ajmo reć 400 kvadrata,ali imam prostora za veći jer živim na kvadratu od više od 10 hektara,u jednom komadu,omeđenom cestom sa jedne strane,šumom sa druge i potokom sa treće,sa četvrte je susjedova zemlja, jedan dio je pod nagibom,a ispod do potoka je nekih 2 hektara ravnica,sa tri prirodna površinska izvora vode, ima jedan bazen 6x6 m i bunar-cijev od fi 80 cm...
UPSSSS al sam se raspričao o zemlji....
Svinje su preko zime uglavnom u svinjcu,kad je lijepo kao sada idu u taj ispust-tor,naveče ih zatvorim,imam veliki boks za skupno držanje krmača... Nije to ništa na veliko imam 6 matičnih krmača i dva nerasta,stalno ima po nekoliko nazimica,prasadi za rasplod,onda ostavljenih za tov i to je to nekih 30-40 komada uglavnom,al planiram se ozbiljnije posvetiti tome,jedini problem mi je vrijeme,da imam vremena već bi ogradio veliki tor od hektar, to je odmah kraj sadašnjeg,kojeg bi ustvari proširio dalje u stari voćnjak koji inače nije u nekoj funkciji,al ima puno starih velikih stabala oraha,nešto šljiva,jabuka,sve visoko drveće i krošnjato koje bi im osiguralo dovoljno hlada u ljeti,a opet iskoristili bi se plodovi šljiva...
Ako stignem do ljeta ću ograditi, dopalo mi se kako je to kolega farmerVG ogradio sa pastirom.