• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

crveni luk (mladi)

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
Jel íma tko kakvog kupca za luk,moram ga cupatí ovaj tjedan pa makar ga bacio,nejde nikako víse. Ajde barem da neko janje pojedemo ako nísta drugo.

Bridger

Član
Tu od
16 Pro 2014
Poruka
79
Jel íma tko kakvog kupca za luk,moram ga cupatí ovaj tjedan pa makar ga bacio,nejde nikako víse. Ajde barem da neko janje pojedemo ako nísta drugo.

7,00kn keš Fco Vase dvorište

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
Evo na kraju sam ja od svih tih takozvanih silnih kupaca, Bridgera i neznam sve koga napravio ovo.
G9hod2T.jpg

....sve počupao,porezao vrhove i na sadilicu za papriku posadio pet redi od po 200 metara u polje. Pa bumo vidjeli šta će se desiti,ja vjerujem dobar luk,iako većina misli da to neće valjati. Javljam sve i slikam.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,747
e to se zove eksperiment!:(clap):
kak misliš da mu neće zacurit kiša u te rupe koje su ostale u lišću?

dane001

Aktivni član
Tu od
7 Svi 2009
Poruka
2,262
Darijus ništ neznam,sve bumo vidjeli. Možda ovi veći odu u sjeme,a manji ostanu ok,a možda sve dobro bude. Da stvar bude bolja,ova kiša i vlažno tlo mu ide u prilog što se primanja tiče,a dalje šta bude.

MM38

Novi član
Tu od
18 Svi 2016
Poruka
1
ljudi,

trebam malu pomo.znam da je kasno i sve to,molim da se suzdržite od komentara ali da li netko zna gdje još uvijek mogu nabaviti lučice za sadnju?po mogućnopsti negdje u okolici zagreba ili zagorju
hvala

samko

Dobro znana faca
Tu od
19 Tra 2012
Poruka
1,420
nije još kasno, probaj naručiti poštom odnekud. Ali ak u zg nemožeš naći e onda ne znam :icon_mrgreen:

SanjaLucija

Aktivni član
Tu od
20 Lis 2015
Poruka
289
Uf kolege moje drage. Pretrpila sam ove godine ne napad, nego nuklearni udar lukove mušice. Moj prijelijepi luk se gotovo preko noći pretvorio u ovo.
Mali niski federčići.
Pošto kemiju bez iskaznice nisam mogla dobiti, zalijevala zašećerenom vodom, čajem od mrkve, kupila one žute ljepljive pločice ... i džaba.

14vh2k4.jpg

Pošto mi je majka oboljela i na žalost nedavno umrla, prvi put se bavim vrtom ( osim batata ) i bilo mi je teško i skoro sam ga počupala i bacila, a onda u roku 10 dana oporavio se sam od sebe.

if738l.jpg

Navodno su ti crvići postale muhe i otišle. To je točno? Ne moram brinuti da ću na ljeto nalaziti crviće u glavicama, malko sam gadljiva :icon_neutral:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ja nisam, rekao mi je davno fitopatolog da zapravo nema smisla, pogotovo ako se sadi strojno - ljuske se kod sadnje oljušte i zaštita ionako ne ispadne potpuna.
Sada, je li to doista tako, nisam probala niti provjeravala.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Muhica ima tri generacije, ovo pokriva dve, na kraju treba zaštita prskanjem ili zalijevanjem nekim drugim insekticidom, meni je Rogor dobar,

samko

Dobro znana faca
Tu od
19 Tra 2012
Poruka
1,420
Takozvani pogačar. Kakvo mu je pravo ime u poljoprivrednoj nisam siguran.

A ako ćeš vodeni ima ih i budu ogromni.

Najnoviji postovi

Na vrh