Sa Lessie
to nije cisti njemacki ovcar, nema sanse. Ocito je kuju ovcarku napumpo neki lutalica pa ih je zato poklanjo.
Ako je on uzgajivac di su onda papiri za pesa.
Pes je lijep, imo mi je frend isto takvog ko ovcar.
Bitno da sluzi svrsi.:drinkers:
to nije cisti njemacki ovcar, nema sanse. Ocito je kuju ovcarku napumpo neki lutalica pa ih je zato poklanjo.
Zašto ne bi bio?
Moj je dugodlaki nj ovčar, ima tatuažu i papire...Ima i dugodlakih čistokrvnih...Sjećam se kad sam išao po moga, bili su svi mladunci iz to legla i bilo je 2 čupava, ostali su bili kratkodlaki. Uzgajivač mi je rekao da je to česta pojava. Oni koji nisu čistokrvni su veći za 5-10kg, puno smireniji i izgledaju ljepše. Prije ovoga sam i ja imao križanac ovčara pa znam dobro njegove osobine.Meni je neko jednom rekao da njem.ovčara nema dugodlakih,nego su to njima slični drugo ovčari.Znači boja dlake,stas itd... su jako slični ali detalji ih razlikuju.
Moj je dugodlaki nj ovčar, ima tatuažu i papire...Ima i dugodlakih čistokrvnih...Sjećam se kad sam išao po moga, bili su svi mladunci iz to legla i bilo je 2 čupava, ostali su bili kratkodlaki. Uzgajivač mi je rekao da je to česta pojava. Oni koji nisu čistokrvni su veći za 5-10kg, puno smireniji i izgledaju ljepše. Prije ovoga sam i ja imao križanac ovčara pa znam dobro njegove osobine.