zovem se ivan iz okoline panceva sam. radim 50ak jutara i sejem svasta ovo je moja gvozdjurija.
URSUS 1224 120 KS SAMO ORE I SPREMA A CELE GODINE STOJI.SPREMAC DUBICA SKLOPIVI JAKO TEZAK
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
URADE MI POSAO ALI NISAM BAS PRETERANO ZADOVOLJAN SA URSUSOM IAKO JE POTPUNO ISPRAVAN
IMT 560 DE LUX SEJE SPARTA PRSKA BACA DJUBRE ........ PO POTREBI ORE SPREMA ...... VOLAN KAO PENKALO JEDNOSTAVNO NEZAMENJIV UBACENA MU JE HIDRAULIKA OD 577 TAKO DA SVE NOSI.
ZMAJEVKA I MIO PRSKALICA
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
KAMIONSKA PRIKOLICA UTVA 12T ALI JE TOVARIMO I16-17 RADI 10 DANA ZAVRSI POSAO I ONDA SLUZI KAO POKRETNI MAGACIN
Obrisan neispravan link.
JEDNOOSOVINKA IMT .STRANICE RUCNI RAD. SLABO JE KORISTIM
Obrisan neispravan link.
auto prikolica takodje moj rucni rad
Obrisan neispravan link.
URSUS 1224 120 KS SAMO ORE I SPREMA A CELE GODINE STOJI.SPREMAC DUBICA SKLOPIVI JAKO TEZAK
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
URADE MI POSAO ALI NISAM BAS PRETERANO ZADOVOLJAN SA URSUSOM IAKO JE POTPUNO ISPRAVAN
IMT 560 DE LUX SEJE SPARTA PRSKA BACA DJUBRE ........ PO POTREBI ORE SPREMA ...... VOLAN KAO PENKALO JEDNOSTAVNO NEZAMENJIV UBACENA MU JE HIDRAULIKA OD 577 TAKO DA SVE NOSI.
ZMAJEVKA I MIO PRSKALICA
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
KAMIONSKA PRIKOLICA UTVA 12T ALI JE TOVARIMO I16-17 RADI 10 DANA ZAVRSI POSAO I ONDA SLUZI KAO POKRETNI MAGACIN
Obrisan neispravan link.
JEDNOOSOVINKA IMT .STRANICE RUCNI RAD. SLABO JE KORISTIM
Obrisan neispravan link.
auto prikolica takodje moj rucni rad
Obrisan neispravan link.