Oprez!!! pri miješanju treba destilat i voda biti iste temperature,dakle ostaviti ih u istoj prostoriji da se temperature izjednače, voda se dolijeva desitilatu a ne obratno i najbolje u više obroka a ne odjedanput zbo teškog miješanja zbog različite gustoče .može voda za glačala,samo dolijevaj polako i stalno mješaj
nešto me kopka...
jel moguće ispeći rakiju iz recimo jagode ili lubenice?
oooo....znači moglo bi....
nebuju pajceki dobili ove godine sve lubenice...:icon_weed:...mislim na one sitne, ćoškaste, oštećene, popečene...
idem probat nešto smućkat...
pitanje!
koru proć ili da sve zmiksam?:drink:
oooo....znači moglo bi....
nebuju pajceki dobili ove godine sve lubenice...:icon_weed:...mislim na one sitne, ćoškaste, oštećene, popečene...
idem probat nešto smućkat...
pitanje!
koru proć ili da sve zmiksam?:drink:
Pozdrav decki,
Mozda zvuci ko zaje..... al interesira me dali je netko probao peci rakiju od banana.
Imam priliku nabaviti vecu kolicinu banana koje nisu za prodaju. Pocrnile su, pocele gnjiliti. Posto kazu da se od skoro sveg voca moze peci rakija zanima me vase misljenje za banane.
Evo ja sam jučer razrijedio svoju rakiju od breskvi prepečenu prije desetak dana.
Matematika za razređivanje jednostavna :imamo desitilat 70% želimo 45% količina desitilata koji razrijeđujemo 30 litara
30x70=2100:45=46,66-30=16,66 lit dodati demineralizirane vode.
Gospodine sudče Zvonis01 jedva čekam da se sretnemo da ocijenite moje prvo pečenje ,nije problem poslat uzorak ALI oču vas gledat u oči dok probavate moje kapi (nisu za oči ima ih i za grlo:icon_lol ako ne prije onda na neutralnom terenu KRKU emo):
Znaci moze se.
Nije da ne vjerujem ali moram sam probati. Banane dobivam gratis tak da jedino kaj mogu izgubiti je malo slobodnog vremena.
Nemoj reći da iz Ivanića dobiš banane
Ne nego iz jednog trgovackog centra. Dosta im propada na policama.
vjeruj mi biti će mi drago probati tvoj uradak a još više te vidjeti :drink:Ništa ne javljaš ,jel mučkalica sa lubenicama uspjela ?
Evo ja sam jučer razrijedio svoju rakiju od breskvi prepečenu prije desetak dana.
Matematika za razređivanje jednostavna :imamo desitilat 70% želimo 45% količina desitilata koji razrijeđujemo 30 litara
30x70=2100:45=46,66-30=16,66 lit dodati demineralizirane vode.
Gospodine sudče Zvonis01 jedva čekam da se sretnemo da ocijenite moje prvo pečenje ,nije problem poslat uzorak ALI oču vas gledat u oči dok probavate moje kapi (nisu za oči ima ih i za grlo:icon_lol ako ne prije onda na neutralnom terenu KRKU emo):