Ide, al pati na getribu isto kao i torpedo RX 100.[/quote:3njjz9qk]DF&Torpedo kaže:[quote="ŠANANA IMT 565":3njjz9qk]Stvarno krasan traktor, vidim da ima prednju hidrauliku, el ima i kardan?
90 ks, 5 cilindara to bi trebalo značiti da je mali potrošač, a ide ko lud, jel tako?
oznaka im je 6507 ako je to orginal deutz...koliko ja znam torpedo su pravili oznake 6006 ta je bio bez kabine a 6206 je bio sa kabinom...onda je to ovakav na kojeg mislis..meni nije tako strasno skup...ovisi koje je godištekrx pozega kaže:Zrine koja je oznaka starih dajceva 65 konja ima...osamdesetih godina su rađeni...ima tu jedan kod mene ma ko iz tvornice sa prednjom vučom...7500eura traži jelm to puno
mislim da ima istu stvar kao i td 6206...boluje na getribi i hidraulici..a motor im je od td 7506...tako da ako pazis u cuvas i redovno odrzavas moglo bi funkcionirati...to ti je isti princip kao kod Topreda 7506 i 9006...krx pozega kaže:Jesu se pokazali kvalitetni kao 4506
zrine892 kaže:oznaka im je 6507 ako je to orginal deutz...koliko ja znam torpedo su pravili oznake 6006 ta je bio bez kabine a 6206 je bio sa kabinom...onda je to ovakav na kojeg mislis..meni nije tako strasno skup...ovisi koje je godištekrx pozega kaže:Zrine koja je oznaka starih dajceva 65 konja ima...osamdesetih godina su rađeni...ima tu jedan kod mene ma ko iz tvornice sa prednjom vučom...7500eura traži jelm to puno
Obrisan neispravan link.