Marko355 kaže:Pa neznam dali ovoliko brzo ja mogu sa Ursusom ići....
[youtube:3d77ysr8]IgnT4v9iQOc[/youtube:3d77ysr8]
M.M. kaže:Maloprije kod mene bio susjed sa svojim Deutzom 4006, 76. godina sa stvarnih 515 radnih sati Sve je na njemu original i traktor je svih tih godina u garaži na suhom (dobro mijenjao je akumulator...). Zadnjih 30 godina taj se traktor pali 2 ili 3 puta godišnje i baš ništa ne radi s njim. Traktor izgleda kao da je izašao iz tvornice. Šteta što nisam slikao jer tko zna kad će ga opet ispeljat iz garaže...
Teško za slike jer kažem, upali ga par puta godišnje, a provoza se s njim još rjeđe...Čovjek radi u Njemačkoj i ima još par godina do mirovine i tada se planira vratiti u HR i obrađivati nešto malo zemlje koje ima. I neće prodati taj traktor, znam jer je bilo već zainteresiranih, a do novaca mu nije jer tamo ima svoju firmu.markach kaže:nije da hvalim jos po koji puta Deutza ,ali budimo realni /rece Kazo/
najbolji manji traktor sa najboljim motorom na svijetu ikad napravljen :!:
..ako će se ikad prodavat reci mi i ti ćeš imat koristi, daj ga nekad poslikaj
M.M. kaže:Teško za slike jer kažem, upali ga par puta godišnje, a provoza se s njim još rjeđe...Čovjek radi u Njemačkoj i ima još par godina do mirovine i tada se planira vratiti u HR i obrađivati nešto malo zemlje koje ima. I neće prodati taj traktor, znam jer je bilo već zainteresiranih, a do novaca mu nije jer tamo ima svoju firmu.markach kaže:nije da hvalim jos po koji puta Deutza ,ali budimo realni /rece Kazo/
najbolji manji traktor sa najboljim motorom na svijetu ikad napravljen :!:
..ako će se ikad prodavat reci mi i ti ćeš imat koristi, daj ga nekad poslikaj
A ako ga nekad i bude prodavao, hm...ja sam mu prvi susjed pa neće valjda preko vode po vodu :mrgreen: