Marko355 kaže:Pa neznam dali ovoliko brzo ja mogu sa Ursusom ići....
[youtube:3d77ysr8]IgnT4v9iQOc[/youtube:3d77ysr8]
M.M. kaže:Maloprije kod mene bio susjed sa svojim Deutzom 4006, 76. godina sa stvarnih 515 radnih satiSve je na njemu original i traktor je svih tih godina u garaži na suhom (dobro mijenjao je akumulator...). Zadnjih 30 godina taj se traktor pali 2 ili 3 puta godišnje i baš ništa ne radi s njim. Traktor izgleda kao da je izašao iz tvornice. Šteta što nisam slikao jer tko zna kad će ga opet ispeljat iz garaže...
![]()
Teško za slike jer kažem, upali ga par puta godišnje, a provoza se s njim još rjeđe...Čovjek radi u Njemačkoj i ima još par godina do mirovine i tada se planira vratiti u HR i obrađivati nešto malo zemlje koje ima. I neće prodati taj traktor, znam jer je bilo već zainteresiranih, a do novaca mu nije jer tamo ima svoju firmu.markach kaže:nije da hvalim jos po koji puta Deutza ,ali budimo realni /rece Kazo/
najbolji manji traktor sa najboljim motorom na svijetu ikad napravljen :!:
..ako će se ikad prodavat reci mi i ti ćeš imat koristi, daj ga nekad poslikaj
M.M. kaže:Teško za slike jer kažem, upali ga par puta godišnje, a provoza se s njim još rjeđe...Čovjek radi u Njemačkoj i ima još par godina do mirovine i tada se planira vratiti u HR i obrađivati nešto malo zemlje koje ima. I neće prodati taj traktor, znam jer je bilo već zainteresiranih, a do novaca mu nije jer tamo ima svoju firmu.markach kaže:nije da hvalim jos po koji puta Deutza ,ali budimo realni /rece Kazo/
najbolji manji traktor sa najboljim motorom na svijetu ikad napravljen :!:
..ako će se ikad prodavat reci mi i ti ćeš imat koristi, daj ga nekad poslikaj
A ako ga nekad i bude prodavao, hm...ja sam mu prvi susjed pa neće valjda preko vode po vodu:mrgreen: