deutz fahr agrotron 155 sa osnovnom opremom je bio 75000 E sa PDV-om ja sam se raspitivo o njemu a sad neznam kolko bi bio sa prednjim hidrulikom i kardanom to mi nije potrebno pa nisam ni tražio cjene nazoveš pa pitaš kolko bi došao :mrgreen: :mrgreen:baota kaže:za koliko se novaca u hr moze kupiti novi df sa prednjim hidraulikom i kardanom jacine od 150 do 160 ps
bole kaže:deutz fahr agrotron 155 sa osnovnom opremom je bio 75000 E sa PDV-om ja sam se raspitivo o njemu a sad neznam kolko bi bio sa prednjim hidrulikom i kardanom to mi nije potrebno pa nisam ni tražio cjene nazoveš pa pitaš kolko bi došao :mrgreen: :mrgreen:baota kaže:za koliko se novaca u hr moze kupiti novi df sa prednjim hidraulikom i kardanom jacine od 150 do 160 ps
Agrotron 165 potroši do 210 l na dan ovisno o opterećenju, dok smo ove godine sijali repicu sa rotosemom potrošio je 130 l cijeli dan, ali je opterećenje bilo minimalno. A učinak ovisi o zemlji, u teškoj zemlji 5 - 6 ha na dan preorem.stocar kaže:kakva je potrošnja recimo agrotrona 160 ks u usporedbi recimo sa claasom iste snage, navodno je deutz mal potrošač