imam jedno pitanje u vezi grijanja u kabini kak je to izvedeno..jel to uljno grijanje ako je molio bi vas ak ste u mogučnosti poslikati kak zgleda tak kiler ili kaj več ima..zanima me jer mislim nekaj prek ulja napraviti grijanje v kabinu na torpedu 75
Večinom preko vode..
U kabini ima kiler i na njemu ventilator,voda dolazi iz vodne pumpe a vrača se natrag.I ako bi bilo uljo sličan sistem bi morao bit,samo odkud dobiti dovod ulja:scratch
pa kaj ti noviji imaju vodeno hlađenje?? ja sam mislil da imaju zračno kak i stariji deutz motori..pa z vodom nije problem napraviti al ulje me malo brine kaj da stavim jer mislim da bi se isti kiler kak i za vodu znal štopati.. ulje lako dobiješ sa onog dovoda kaj ide kroz metalnu "spiralu" kaj ga zračna turbina hladi..
meni se to događa sad dok je hladno..trebaš do kraja stisnuti ručicu do poda jer izgleda nestisne dosta indikator...:blackeyeBok.
Ima li netko korisničke upute za DF Agrotron 150, MK3. Pali neko upozorenje vezano za ručnu kočnicu, koja usprkos tome radi, no senzor dojavljuje grešku.
U mog deutza je takvo grijanje,; znači, ulje ti prolazi kroz taj mali hladnjak i naravno ventilator progoni zrak, s tim što vani ima zračni filter koji prečišćava ulazni zrak. Dole kod uljnog filtera ima ventil koji iz kabine otvara i zatvara protok ulja.
Ja sam mislio da i TD ima grijanje.
ima..ali oni kaj imaju auspuh prema gore i onda ima mjesta za taj lim..pošto je moj stariji tip(80.godište) on ima još auspuh usmjeren prema dolje i ispred lijevog kotača..DF-germany molio bi te da ako si u mogučnosti da poslikaš taj hladnjak..a kamo ima povrat ulja z tog hladnjaka??ima td grijanje..tvornički je bio neki lim gdje se zatvorio odlazak zraka od cilindara i zrak se usmjeravao u kabinu preko jedne cjevi od ventilacije na dva usmjerivača iznad armature..jako primitivno...:finga:
ima..ali oni kaj imaju auspuh prema gore i onda ima mjesta za taj lim..pošto je moj stariji tip(80.godište) on ima još auspuh usmjeren prema dolje i ispred lijevog kotača..DF-germany molio bi te da ako si u mogučnosti da poslikaš taj hladnjak..a kamo ima povrat ulja z tog hladnjaka??
ma kupiš novi tip grane prema gore i probuših haubu i onda staviš lim i eto ti grijanja..imao sam na rx-u taj sistem sa kilerom,mislim da imaju tako i dx-i.taj kiler je napred u armaturi i ulje kruži kroz njega i ima neki sistem na sajlice kojima to reguliraš..mislim traktor je bio novi al nikad to nije baš nekak šljakalo..najlakše je toplim zrakom od motora:gitarist:ima..ali oni kaj imaju auspuh prema gore i onda ima mjesta za taj lim..pošto je moj stariji tip(80.godište) on ima još auspuh usmjeren prema dolje i ispred lijevog kotača..DF-germany molio bi te da ako si u mogučnosti da poslikaš taj hladnjak..a kamo ima povrat ulja z tog hladnjaka??
ah to nam sa baš i ne sviđa kaj je tak auspuh a pogotovo pogotovo dok ga treba skidat dok je vruči..ako bi ga več i prema gora stavljali napravili bi drugačku granu i stavili auspuh uz kabinuma kupiš novi tip grane prema gore i probuših haubu i onda staviš lim i eto ti grijanja..imao sam na rx-u taj sistem sa kilerom,mislim da imaju tako i dx-i.taj kiler je napred u armaturi i ulje kruži kroz njega i ima neki sistem na sajlice kojima to reguliraš..mislim traktor je bio novi al nikad to nije baš nekak šljakalo..najlakše je toplim zrakom od motora:gitarist:
pa kaj ti noviji imaju vodeno hlađenje?? ja sam mislil da imaju zračno kak i stariji deutz motori..pa z vodom nije problem napraviti al ulje me malo brine kaj da stavim jer mislim da bi se isti kiler kak i za vodu znal štopati.. ulje lako dobiješ sa onog dovoda kaj ide kroz metalnu "spiralu" kaj ga zračna turbina hladi..