deutz fahr k110
Član
- Tu od
- 26 Sij 2012
- Poruka
- 150
Tractor of the year 2013
uh koji traktori...ali čujem da ih zahebava elektronika ove novije..u selo je došao 3 godine star 150 konjaš i sad več stoji...prvo su ga hebale radne brzine pa su serviseri to složili pa onda hidroulika nije htjela dizati i to složeno i sad nakraju dok ga voziš u brzim brzinama onda nekad zna prebaciti u spore i tak kaj miskiš da se bu sve razletelo i sad stoji i čeka servisere...a u drugo selo je došel novi 160 konjaš i isto ga hebe hidraulika...
nikad nisi cuo za tvornicke greske?
cuo sam i za NH da ih bosch pumpa *ebe,claasov kompjuter (negdje 180ks je) je u nasem gradu skipao 2prikolice u voznji.....
pa sve vredu tvorničke greške..ali to bi bilo na nekoliko traktora a ne pun k.... njih..i ja sam bio pokraj dok su slagali hidrauliku i kažu serviseri da puno njih zahebava elektronika...samo mjenjaju elektorniku razne indikatore i ostala sranja...ostalo ide bez problema ali kažu da je elektronika problem a dok nekaj odije onda je to skupoo..videl sam tog skipanog claasa sa dve prikolice jer ja sam 10 km od preloga tak da sve znam
de pa zivis?
evo ih.:gitarist:uuuuhh...k?
Deutz-Fahr serija 5
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=L9IxVpyMYQU[/YT]
Hehehe...i kaj bude taj traktor mogel??? Vuči prikolicu po asfaltu, a za sve ostalo mu bude trebalo nahitati tonu utega da ga se bude moglo koristiti van ceste!!!
Pa dajte ga pogledajete, kockica 3x2m....
To je zamjena za Agrotrona K serije. Motori su 4cil kao i kod Agrotrona K on je imao oko 4500 tone tako da i ovaj bi morao imati toliko