Zanima me razlika u potrošnji ako imate konkretnog iskustva između Agroplusa 85, 95 i Agrotrona 100 (starije linije s "nosom" prema dolje). Za pretpostaviti je da 6-ak više troši od plusa a da li je to zanemarivo ili ne???
Ahhh...budemo vidli kak bude izgledao kad bude 20 god star
Nebudu se otopili,pogledajte prve serije traktora sa plastičnim haubama,recimo one stare i prve agrotrone sa spuštenim nosom koji se rade od 95god i još dns voze,tako neće ni ovi novi,samo treba malo bolje pazit i održavat stroj,nije to stari imt 533 da ga se ostavi na sred dvora preko zime da pada snjeg po njemu itd.
Dečki sve to stoji, ali sva ta elektronika i sva ta šminka je vrlo kratkog vijeka jer traktor neće svaki puta ići u svoj idealno zamišljen posao, nego če ići u svakav prljavi posao i s vremenom će polako pokazivati sve svoje nedostatke.
Ovi DF-ovi starijeg godišta su sigurno bez pola te sve suvišne elektronike i plastike i nekako sam siguran da budu malo više izdurali.
A koji je to prljavi posao??
Svaki traktor ima svoje nedostatke,nema idealnog..
Ništa nije kratkog vijeka ako dobro postupaš s tim,imaš Fendt i MF traktore koji imaju preko 20godina s elektronikom i traktori još uvijek rade svoj posao,a zamisli kakav napredak je doživjela tehnologija od prije 20god i ova koja se sad nudi..VELIKI
šanana u pravu si... samo da im je cijena normalna ili da su nasa primanja malkoc bolja, svi bi se slozili s tobom i rekli: ok nek rikne za 10 godina, dam ga u staro zeljezo i kupim novi! ali na zalost, nekima je bolje i isplativije srediti stari traktor nego kupiti novi! evo jedan kolega bas prije tjedan dana ulupo 2ooo eura u generalku na 577! kaze: ako ga prodam sta cu dobiti za njega? a ako ga sredim, trajat ce jos i mojim sinovima!