Dado121
Aktivni član
- Tu od
- 14 Kol 2010
- Poruka
- 2,118
Evo Deutz-Fahrova stranica sa svim strojevima na vlastiti pogon pa koga zanima neka pogleda
http://www.deutz-fahr.com/spain/es-ES/tractoreses.html
Mi nismo uzeli hirlimana samo radi njihovog zastupnika ustvari njihovog glavnog koji vodi to sve oko traktora,jer je neorganiziran. Mi prevalili 300km da bi dosli vidjet hurlija XB MAX 85 i da čujemo koju riječ o njemu,a lik nam govori o Prestižu i uopče nam nije dao ponudu. Same je od DF-a skuplji za iznos PDV-a a to je nekih 50 000kn sad možda i više.
Dok tata je sam otišo u Poljo-novu i odma mu je Goran Pacek napravio ponudu i tata je isprobao Agrofarma,malo se provozo,nakon par dana je samo telefonom nazvo i traktor je bio naručen a oni su poštom poslali ugovor i broj žiro računa da se zakapari i problem je bio riješen.
Što se tiče DF-a ljudi su tamo organizirani samo riječi pohvale.
Za cjenu neznam ko je jeftiniji,ali za DF-a sam 100% siguran da on ima novu kabinu jer on prvi ima uvjek najnovije traktore,najnoviju liniju kabina,dok ostali nemaju.Znam kad smo mi uzimali Agrofarma,on je imao novu kabinu a Same,Labmo i Hurli imali stare kabine
Kabina nema nikakve veze s traktorom..
Sve zavisi kakav traktor trgovac ima na zalihi i takav se prodaje,ako netko traži i sa space-shutle kabinom dobit će takvog..
to su sve jako slicni traktori....
e sad tko da bolju opremu za istu cjenu ili nizu cjenu za istu opremu je pobjednik:supz::supz:
jedino sto deutz nema u ovoj klasi motor snage od 72 ks a i to nije mjerilo jer ovisi tko na cemu mjeri snagu na zamasnjaku na ardanu na kotacu....
Kabina nema nikakve veze s traktorom..
Sve zavisi kakav traktor trgovac ima na zalihi i takav se prodaje,ako netko traži i sa space-shutle kabinom dobit će takvog..
Nema nikakve veze,ali se vidi odma ko ima novi stroj na lageru,kod koga se kako trži.
Dali taj stroj je 1 godinu na lageru ili 1mj.