• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Deutz-Fahr

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
bok ekipo !
Imam deutz 4.50, 89 godište. Stroj i pol.
Da li netko zna koja što označavaju označene lampice, 1 i 2 na kontrolnoj ploči ?
Lampica br. 2 mi je neki dan počela žmirkati.
attachment.php

Unaprijed zahvaljujem !

Pozz!

druga lampica ti označava premalu količinu ulja u hidruličnom sistemu

adnan.jusic3

Član
Tu od
11 Lis 2012
Poruka
87
Zeleni na okupu :icon_fU::icon_fU:
zzer.jpg

lijevi je malo prenabijen preglomazan,,srednji je dosta ruzan i poslab je a desni je klasa! al manje vise sve su to odlicni traktori,,ipak je to DF !!!

imam pitanje vezano za potrosnju kod deutz 10006,,dali je taj traktor veliki potrosac jer ima 6cil??kakav je u poredzenju s nekim drugim,,konkretno s same laser 100 ???

Posljednje uređivanje od moderatora:

dmatkovic96

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
163
Jučer sam ostao ugodno iznenađen. Zvali su me da bi drugi tjedan trebao doći kod mene novi agrotron serija 5 100ks na nekih tjedan dana na probu i malo za reklamu. Samo da meni nemir naprave :( Valjda će se vrijeme sredit da se može nešto i radit s njim da vidim kako se stroj ponaša :)

https://www.youtube.com/watch?v=prr2A3bItnc

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
Prije 2 tjedna sam bio kod njih i imali su 5120P u dvorištu,koji putuje po hrvatskoj kao demo stroj. Skoro sam si mislil da ih zicam da na tjedan dana bude kod mene. Ako bog da da prodjem na IPARD-u, 5130 ttv bi trebao sletit kod mene u dvoriste.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Ovaj tjedan je valjda bio kod Šolčića ali sumnjam da je bio puno u pogonu zbog ovog lošeg vremena,ovo je zanimljiv način od dilera traktora ali došla su teška vremena,treba moći financijski isplatiti takav stroj u Hrvatskoj

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Evo sad je protutnjio ovaj demo model,mislim da ode Imbrišićima u Kozarevac Podravski,zvijerćina od traktora:icon_pray::icon_pray:

Najnoviji postovi

Na vrh