• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Deutz-Fahr

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

R

Ratarko

Guest
Onaj tron sa pneumatskim rotasemom mi je najbolji u ovom setu slika , strojčina je prava ako sa tim radi bez velikih problema .

R

Ratarko

Guest
O zvona pravo me iznenađuješ sa ovim čudnim slikama što si danas poslao , mislim pozitivno :D
Svi ti traktori koje si postao su jako rijetki ili bolje reči na našim prostorima ih niti nema , makar ovdje oko Broda ...

Zamalo zaboravih priupitati , kakvo je to čudo na slici , vidim da je Deutz ali dalje jok ...

B

Bobo

Guest
Deutz XERION ;) 8)

To je i RABA pravila radi bolje preglednosti prema naprijed, no ti traktori nisu zazivjeli jer je preglednost prema nazad bila uzasna...

Bas me zanima kako ista moze zakopcati, kad iz kabine nikako ne moze vidjeti donje poluge hidraulika?

B

Bobo

Guest
abrkili kaže:
hehe bobo iskustvo... :lol:

Ajd, mozemo reci i iskustvo, ali sto dok to iskustvo ne steknes??

Pa 50 puta ulaziti izlaziti iz traktora... A i ne znam koja je svrha bolje preglednosti naprijed. Nije kao da mi je medja do sisjeda zid, pa da znam kad sam na 1cm od njega ;)

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
ovaj je do 116 ks
Obrisan neispravan link.
a ovaj do 150 ks

R

Ratarko

Guest
Gledam i nije mi jasno , kao da je netko slikao igračku u makro modu :shock:

Obrisan neispravan link.

vinogradar

Član
Tu od
27 Velj 2007
Poruka
437
Lijepo izgleda nema šta!Ja se ipak malo predomislio pa uzeo Hurlia sa kabinom izgleda isto kao i ovaj samo druge boje

B

bajki

Guest
Dali postoji neki poseban razlog zašto su kod tog Deutza tako velike prednje gume?

R

Ratarko

Guest
Mene bi opet zanimala po koja informacija o traktorima . Osobito me zanima koliko dugo več ima ovoga 8970 , koliko sati radi sa njim godišnje i da li mu pravi probleme a ako da na čemu ? Ustvari volio bih to znati i za Deutza :?:

R

robert

Guest
kod velikih traktora takve gume su sasvim normalne.jel onaj stroj desno samohodna prskalica?

K

krx pozega

Guest
New Holland(230ks)kupit novi prije pet godina...deutz(265ks) star godinu,dvije...tako je Roberte samohodna prskalica

Obrisan neispravan link.

Znam samo da ima deutzov motor ta da je francuske proizvodnje

Najnoviji postovi

Na vrh