• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Deutz Fahr

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,640
Jučer prolazim poljem gdje je lani bila pšenica i vidim da imam dosta pšenice koja je ponovno nikla ne u redu nego širom. Ne samo pšenice, rasipa mi i ostali žito. U čemu griješim u žetvi ? Neke gume sam promjenio dolje ispod na onim sitima dolje ispod hedera zbog toga i opet se isto događa. U pitanju je fahr 922. Provjeravam svaki put kad počnem raditi klasove i gledam jel ima na zemlji zrnja i opet zajebem stvar.

bozic.hrvoje

Član
Tu od
1 Lis 2013
Poruka
274
molim znalce za savjet koji kombajn izabrati, DF 1322 ili DF 2685 ( koje su prednosti i mane jednoga i drugoga )? i drugo pitanje, tko drži dijelove za navedene kombajne?

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,747
Nemaš jednostavnije pitanje??😆
Dobar i jedan i drugi ako ga takvog nađeš.
Dijelovi najmanji problem.
Bolji je definitivno 1322 (stara verzija 3580), većinom hidromati kaj bi moralo biti pod obavezno.
2685 ima bolju kabinu s klimom dok je sve ostalo osim motora puno puno slabije, i nema hidromata (klasika kuplung).

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,214
Osnovno je da ima HIDRO POGON i KLIMU, pa onda ostalo
To kada jednom probaš bez toga ne uzimaš

Najnoviji postovi

Na vrh