MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
Jel dobro nosi kukuruzni heder u brdima? Tipa da je teze smotati u rikverc ili da ga dize? To je malo problem na manjim modelima.
Kod mene je samo ravnica dokle mi pogled seže..tj do bilogore..tak da nemam s tim problemaJel dobro nosi kukuruzni heder u brdima? Tipa da je teze smotati u rikverc ili da ga dize? To je malo problem na manjim modelima.
Uf.. 3580 bi baš morao nosit velik je, na njega ide 5 redi sa tarupom.. Kod mene su baš brda i putevi uski tako da sve veće od 3m u žitnoj varijanti je problem.. 3540 je duži malo od 3480 i ima jači motor?S 4 reda i 3580 sa sjeckom od iza mi kljuca naprijed na vecim nizbrdicama. Nisam jednom ostao na dva kotaca. I to bez rotofreza. Onda mozes mislit kako bi manji modeli.
Imam isti problem ako si rjesio sta je biloJel zna jos ko sta o tome?? Znaci ocistio sam senzor ali i dalje nis.. provjerio sam i zice i sve je ok s njima. A i proslu jesen je znala kazaljka bit nemirna ponekad.. da li je mozda otiso taj senzor ili?
Šta mu bi? Ne radi ili je zacvikao?Gdje ima da se remontuje eletromagnet od sjecke kombajna deutz fahr ?