dajc1
Dobro znana faca
- Tu od
- 26 Lip 2011
- Poruka
- 522
Savo ne zanam zašto ti se volan tako teško okreće, kod mog torpeda se volan može okretati malim prstom, a ne samo jednom rukom, a isto nema hidraulični volan. Za tu ručicu iza ZJ ti je najbolje rekao, znači da je to ventil za određivanje visine dizanja, mada mi to nismo skoro nikada koristili. Veliš da se neda okrenuti, probaj podiči gore i onda okrenuti. Za vučnu silu nez što bi ti rekao, po ovim fotografijama se vidi da su gume dosta potrošene i opasne su kad je traktor i prazan i još su šire, razlika je to velika. Mi smo nedavno kupili zetor 5211 i ima 14 gume, a torpedo kojeg imamo godinama ima 12 i isto tako se čini da torpedo puno bolje vuče, ali su na zetoru gume katastrofa, a na torpedu skoro nove. A što se tiče pozicije sjedenja, mislim da ćeš se priviknuti, to bi trebala biti "normalna" pozicija, na vladimircu nije baš "normalna". Odlični su to traktori, malo si ga posložiš po svome, poštelaš i dobar bude, kad kupuješ rabljeno znaš da skoro uvijek imaš ulaganja u to, bio to fendt, case, zetor ili vladimirac.