prednja vuca je za brdovite terene dobra,po ravnom nista ne znaci,a to sto se tice blata ja sa svojim zekanom orem po bilo kakvim uvjetima,16.9 34 gume nema tu ukopavanja itd ako prokliziva samo spera i ide ko vjetar inace ni to nije potrebno samo mali trzaj kocnice i cao...
imam mnogo bolji anslag od bilo kojeg duplaka i prestizem ih na cesti uz brdo sa zakacenom roto balom me 7745 ne moze stici(testirano) itd,vuce sve i radi sve bolje od duplaka,samo sto duplak ima prednji pogon i dobar je u brdu ali bogami kad je i blato ne moze ni on prazan maketi a kamoli sa teretom dzabe mu prednja vuca...
ista stvar se i meni dogada,ako je prednja vuca iskljucena,traktor se pod plugom zakopa do osovine,i ne mrdne. Dam ti ja svoj plug pa probaj orati,nema sanse da krenes,a traktori su nam slicni po snazi.
Jesi li ti ikad radio sa traktorom koji ima prednju vuču?
Po ovome što si napisao ja bi rekao da ti duplaka nisi ni vidio a kamoli radio s njim!
ista stvar se i meni dogada,ako je prednja vuca iskljucena,traktor se pod plugom zakopa do osovine,i ne mrdne. Dam ti ja svoj plug pa probaj orati,nema sanse da krenes,a traktori su nam slicni po snazi.
pogresno cowboy,samo nevidim po cemu si zakljucio da nikad nisam radio sa duplakom?
a to sto neko ima duplaka pa mu se on svida i nece da odustane od neke teorije to je drugo i normalno,raditi sa 7745 ili ti sa 7711 ili 7011 i 7045 sto su ustvari svi isti traktori.... je skoro potpuno isto(necu detaljisati)
sta sam htejo reci je to da nema prevelike razlike osim kad zatreba prednji pogon,ali i on ne pomaze u strani i kad je kisa blato klisko,dzabe samo prokliziva kao i ovaj bez prednje...mozes krenuti u sumu ali samo nakratko,u pojedinim situacijama solac izide gdje duplak nemoze...(to je primjer vezan za sumu)