pogledaš odušak motora jel dimi na njega ili je jako masan
mjerač za ulje kad je ugrijan ,daj malo gas jel šprica ulje van ili dimi na njega
ako pali lošije to nije neki pokazatelj stanja motora nego prije dizni ili pumpe ili jednostavno nije pumpa u dobrom položaju
jel masan oko motora
to je otprilike motor
pogledaj poluge hidraulika koliko su potrošene, koliko imaju lufta
kardansko vratilo, jel ga uključuješ normalno ili krči ili uopće nemoš uključiti
zakačite nešto za njega , plug , pa ugasi traktor u gornjem položaju hidraulika pa vidi jel poluge padaju
pogledaj volan koliko ima lufta , na nijednom traktoru nije jeftino za reparaturu
na deutz-u obavezno zakači neki teži priključak i vozaj se malo sa njim i vidi kako se ponaša hidraulik jel pada ili možda skakuće , to im je manija poslije mijenjača
motori su im ok , ali ti kupuješ traktor star 30 god. pa tako da je i on vjerojatno pri ...
i na kraju opće stanje traktora
ako traktor izgleda dobro, uredno , a nije ušminkan, što se vidi , znači da je neko pazio na njega i održavao ga
nedavno sam i ja bio u nedoumici šta kupiti deutz ili imt , i kupio sam imt 542 ali jer sam naišao stvarno na super odličan primjerak , mada nije mi mrzak imt , jeftin lak za održavanje ima gluposti ali ih imaju i drugi i to puno gorih i skupljih ali o tome se ne govori jer su to zapadni traktori
a ovi komunistički ništa ne valjaju