• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dilema za izbor traktora

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ja isto čekam slike, zanima me kakav je barem sa slika

Zdenko80

Član
Tu od
17 Pro 2020
Poruka
92
To je slika prije 2 mjeseca tražio gazdu i poslo jedinu nju ima u telefonu

Al sutra ću ga dodatno očistit i poslat vam slike i sad je čist ali nije dovoljno čist

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,489
E da kažem, kad sam kupovao moga 560, svi rekli lud, to je troma hrpa željeza, i nije to daleko od istine, Al onda ja uparim s njim lemind leskovac 3x10 ", e sad je priča bar malo ako ne i više drukčija.
Na tvom mjestu nebih se rješavao malog 539,nevjerujm da ti je taj novac bio presudan za kupnju ovog" novog".
I na kraju ako ti je želja da ga kupiš kupuju, jer i da bude nekih problema s njim(a ne mislim da će ih biti i ne želim da ih bude već da te savršeno služi) lakše ćeš se nositi s njima nego ako kupiš nešto na što će te netko nagovoriti e onda će svatko biti kriv.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Znam da i on ima nekakvog takvog egzotičnog. Ne sjećam se kak je izgledal.

Zdenko80

Član
Tu od
17 Pro 2020
Poruka
92
O pa imaš slike? Bude i pranje sutra? Ak ideš na misu svakak ga operi😉
Tražili ste slike pa sam pital gazdu jer ima koju to je prije 2 mjeseca traktor on ga je sad opral ali nije to to kaj ja tražim sutra bum kupil antifriz i očistil bum blok i kiler mravljom kiselinom i del novi antifriz našprical dimer opral ga dobro očistil kabinu iznutra promjenil filter kabine dal mi ga bu gazda ima ga doma i to je to

Zdenko80

Član
Tu od
17 Pro 2020
Poruka
92
Bit će ja volim kad je stroj čist a ne ko kad sam pomagal orat čovjeku pred 15 godina sa zetorom 7340 traktor nov star 3 mjeseca ssav uništen on je nutra vozil pese i mačke to zdrapali tapecirung sve puno dlaka prve blatobrane strgal u blatu traktor do krova

Vodeni grijač pod krovom.
Nemam pojma reko je da ima filter kabine i da ga mora det i da ga bum mi dal

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
A na koji način on ima grijanje kabine?
Tebe to grijanje kabine jako drži sad kad je zima.
Pital sam na jednom mjestu da ti probam nabaviti hladnjak kakav trebaš ali nazalost više ga nema.
To ti je trebal biti dar pod bora ali...

Imam još jednu rupu gde bi jedan možda mogel biti pa ako bude tvoj je.

Najnoviji postovi

Na vrh