• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dilema za izbor traktora

Zdenko80

Član
Tu od
17 Pro 2020
Poruka
92
Pozdrav dečki pranje i slike u tip stanju bute čekali do sutra jel sam otišel po brata stal mu auto kod zaprešića tak da navečer ili sutra,traktor je u pol 8 ujutro već bil na dvoru ja sam ga ganjal pun gas ide ko meetak

Zdenko80

Član
Tu od
17 Pro 2020
Poruka
92
Auto je već na prikolici po peti put ove godine

Da se i ja ukljucim u raspravu. Kolegu nece nitko odgovorit pa ni ja.
Ne znam kome je lakse s manjim traktorom obrađivat manje parcele. Oremo s dva traktor, tata vecinom s malim ja s velikim. On ore velike komade ja male, kud i kamo mi je lakse s velikim. Isto tako i svi drugi poslovi. Sto sam radio s 533 sad radim s 80 ks traktorom puno lakse i brze.
Sto se tice imt-a, nekad bili dobri, ovi nakon 2000te ni blijeda slika prijeratnih. Ako su losi lezajevi u prednjem mostu kakvi su onda tek u diferencijalu, mjenjacu... Sto se tice popravaka isti klinac bio on imt, nh ili sonalika. Sve dok su ovi osnovni modeli. Bitnija je dostupnost i kvaliteta dijelova. A imt vise ne proizvodi nista.
Ja sam jedini koji vozim taj traktor tako da mi nije potreban drugi

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Onda čekamo slike traktora, auto sad nije bitan nek traktor, ostavi ga samo na prikolici i primi se traktora, jer tu svi napeto čekaju de si se zgubil.

Zdenko80

Član
Tu od
17 Pro 2020
Poruka
92
Nije moj ja imam audi a4 avant 2004 i ide ko lud a bmw 1 sam dobil isto pod račun a nije ni on bog zna kaj

Al sam mu skinul cjenu na 107000kn jel nije htel upalit zbog akumulatora,ali ja uvjek imam toplu u audiju ja gore toplu 110ah pali ko mina,

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
pa nemaš se baš čime pohvalit, samo 3 000 si izbio... 🤭
kad sam kupoval svog vtz-a, cijena je bila 45 000 samo za traktor...
a ja sam ga dobil za 38 000, ali s plugom (imt 12 cola visoki)

hvataš se za svaku sitnicu, uvjeriš čovjeka da mu traktor ne valja, činiš mu uslugu što mu ga mičeš s očiju...hehehe...
recimo, ako je počeo od 110, trebao si ga (kad si već tak zagrizo) tuć na 90....kladim se da bi išo za sto, možda i manje...

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Očito mu nije bilo u cilju izbijat cjenu radi traktora kao traktora, pogotovo šta mu je čovjek izašao u susret i uzeo pod račun drva i auto
Izbio mu je 3tis za akumulator koji će za tisuću kupit.
Mi kad smo JDa kupovali svidio nam se na prvu i nismo niti spomenuli izbijanje, otišli na bankomat dignut kaparu i popit piće.

Zdenko80

Član
Tu od
17 Pro 2020
Poruka
92
Počeo je od 11200kn ali sam ja čim sam došel rekel 105 on 110 i na kraju 107

Ja ak vidim da je stroj dobar izbijem cjenu bar malo

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,616
Tam gde se uspije izbiti 10% ili više, obično nekaj ne štima. Ili je cijena bila napuhana, ili proizvod ima falingu pa ga se prodavač želi riješiti.

Charlip

Iskusan lik
Tu od
21 Pro 2018
Poruka
1,557
Otišla u subotu moja makina skupa sa plugom. Sad sam i ja u dilemi kaj kupit. Jel ima koji dobar IMT 🤣?

Prilozi

• 20201219_120932.jpg
    20201219_120932.jpg
    49.1 KB · Pregleda: 49

Najnoviji postovi

Na vrh