Aj haj, šta taj veli...
Zato Zekan 6911 sa duplo manje sati od mog Torpeda, ove zime, a ni zadnjih par, ni ne pomišlja upaliti u najhladnijim danima, samo dimi belo i vergla u nedogled (novi akumulator, ima snage i volje vrtiti, traktor održavan, ispravan, ali neće da si Bogo), Torpedo kraj njega upali kao mina.
Nadalje, 6911 je lagan na prednjem kraju, i izuzev u oranju i potezanju dvoosovinskih prikolica gdje je snažan, dalje se ne iskazuje.
Nadalje, ona uska kabina i položaj pedala je katastrofalan. Upaljeni nožni mišići od duže rada sa njime, čovjeku +185cm.
Kabina iako ima gume na nosačima, dosta drndava, na volanu osjetno teži od Torpeda, a buka rženja motora, jel mora se znati da je Zetor (sa ispravnim ispušnim sustavom da se razumijemo, je poveća).
Ukratko, Torpedo 75 Adriatic, sa full sinhroniziranim mjenjačem i Torpedo prednjom vučom je stroj za Zetora 6911. Manji potrošać, ugodniji za raditi, jači.
Zetor 6911 ima oko 3t koliko vidim, dok 75ica sa prednjim pogonom ima preko 3,5t.
Ako su kvalitetni dijelovi skupi onda Torepdo nije nesposoban biti glavni traktor na gospodarstvu, nego si ti nesposoban njega održavati, to je odgovor.
I dalje ne mislim da je 6911 loš ali ne dozvolim da Torpedo bude smeće pokraj njega, jel lako se situacija okrene.
P.S. moji argumenti su generalni, ne ulazim u stanje ni kvalitetu traktora sa oglasa.
jednostavno Torpedo se drobi, zato Torpedo nije sposoban biti glavni traktor na gospodarstvu.(osim ako radiš do 150 sati godišnje).
Nismo svi na pjeskovitoj zemlji i u ravnici, gdje torpedo može biti dobar. Vjerojatno imaš Torpedo, kužim da ga braniš , svako svog konja hvali,
ali budu realan.
Torpedo je dobro zamišljen traktor ,ali ima i profulanih modela( 9006, rx 100, rx 120 napisat ću i zašto), ali mu fali kvaliteta .
a i nije baš automobil iznutra, ne nudi ništa posenbno od udobnosti .
Znam da ga se ne može uspoređivati s JD , jer je i cijena nebo i zemlja, ali u svojoj konkurenciji imt, zetor , ursus , Štore, Belarus( mtz , ltz, vtz), nije prvi.
Jedina prednost mu je motor, i to dvije stvari ;mala potrošnja i izvrsno paljenje na hladnom, to stoji.
Ali i zetor do - 17, 18 Stupnjeva pali dobro , isprobano prije 2, 3 zime, sa zetorom 60 ks , više od 8000 rs , a bosch pumpa smrt , nikada skidana ni servisirana, a gorivo svakakvo.
Taj što navodiš je vjerojatno neispravan, tj. bosch pumpa i dize gotove .
jer akumukator i anlaser nisu jedini uvjeti za paljene , to znaš , nadam se .
To je samo 50% , ostalo su gorivo( bosch pumpa i dizne, gorivo) , ventili- podešenost i ostalo.
U ljetu svaki zapali, ali u zimi se vidi prava slika.
Kao što sam rekao da ću objasniti torpedo 9006, rx 100 ,120.
Ti traktori su trebali biti napravljeni na licenci serije Deutz-a u kojoj su 13006, 12006,10006- zf getriba . To bi onda bili pravi traktori ,prava konkurencija imt 5100 i 5135 i Rakovici 120, 130, zetoru crystalu 120, 12245.
Ovako 9006 je napravljen na getribi od 75-aka, tw 56.10 , koja je izvorno od deutz-a 7207 , negdje 65 ks. Jednostavno preslabo -premekano za tu snagu koju ima f6l912 .
Rx 100, 120 na nekoj talijanskoj getribi, snopovi se hoće raspustit, isto mekano., ne može konkurirati npr. zetoru crystalu.
Neznam kakvo je tvoje mišljenje i vas ostalih , ali po meni traktor mora biti traktor, a ne auto--->kad treba zapeti-povući onda se ne smije drobiti , jer onda nema smisla ulagati u taj traktor, jer je i ulaganje u stare strojeve ponekad skupo.
Ako želite udobnost auta u traktoru , to se onda i plača( jd, fendt, same .....).