traktor IMT 577 plugovi kverneland ravnjaci takmičenje je bilo sa dvobraznim plugovima pa sam morao skidat treće plužno tijelo inače plugovi su ti puno bitnij od traktora bitno je razmak unutarnji između prednjih tako i zadnjih kotača da bude isti i širina kotača to jest broj guma max 14.dino kaže:Čujte,miševi mogu napravit dosta štete,mogu prerovat cijelu silažu,ali ni ne moraju,zato ja mislim da je te rupe najbolje zatrpat pijeskom.
Moji kolege su bili uvjetovani na 25 komada muških teladi uzet 5 ženskih,nema tu neke posebne filozofije,jednako se hrane jednako sve samo imaju malo manje kila,i malo ih je teže prodat,ali vi sa prodajom nemate problema pošto tovite uslužno,tak da je 99% isto kao da tovite muške.
Čestitam Vam,sa kojim se traktorom i plugom oralo?
Ja nisam ni jednom gledo to natjecanje u oranju a jaka mi je želja sudjelovat,kolega mi je sudjelovo pa se nije baš proslavio pa sad čekam da po prvi put vidim kakva su pravila i to,pa se možda i jednom prijavim...
dino kaže:Imate možda koju sliku sa natjecanja?
dino trebali bi mi doć bikovi u subotu pa ću napokon moć uslikat i pokazat imam neku sliku na ratarstvo tema razoravanje ledine tako nešto pa vidi kako sam orao ledinu.kico75 kaže:dino kaže:Imate možda koju sliku sa natjecanja?
nemam slike morat ću počet slikat bar neke važnije stvari sve je navika sad mi je žao da mi je uspomena samo pehar i diploma uzet ću od prijatelja slike pa ću stavit ako me bude igdje .
otiđi na natjecanje svakako super je :lol: ovako ide redosljed.
gadna situacija napiši kad ti javi za cijenu . jesili vidio ono oranje šta ti se činidino kaže:Kupca još nemam,zvat ču ga tek iduči tjedan,onda če mi on i ponudit neku cijenu,moram čekat još 2 tjedna da imam pravo za poticaj,a poticaj koliko je ja nemam pojma,ali ionak su rekli koliko god da je da če bit za 40% manje,a onih preostalih 60% hoče li ikad stič ili nikad,to se nezna.