sav sam se raspekmezil od ovog...
...a ti tino, ajd sad briši od kompa....crrrrrtaaaaa...oš se zeznut do kraja života?
viš da komp ipak ne valja...:icon_weed:
Ma Darijus ti samo hoće reći da na mreži svatko može biti šta hoće. Ajde si ti vidio svoju izabranicu, ali ko što je jedna cura rekla-svi sa kojima je dogovarala spoj preko kompa su bili visoki,vitki,guste crne kose, zgodni, atletski građeni, a onda bi za stol sjeo netko sasvim drugačiji.
Ali znam ja, maher si ti, ti je najprije želiš osvojiti verbalno, pa kada još i vizualni efekat napravi svoje, ta se više izvuči neće.Biće samo tvoja. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
hahaha mislim da nisi skuzila,ja nju viđam svaki dan,skupa smo 3 mjeseca vec
ide u skolu u bedekovcinu ko i ja
Još je mlad,mada ni ja nisam starshake)a se nebu odma zasitio,znaš da kad jednom nanjuši...:icon_axe:moral bu curin tata ovo primjenit:icon_axe:
Cura bude kuma nekoj svojoj rođakinji tak da ja u biti ni neznam ljude,znam da su,hm iz Banskog kovačevca il tak neke i da se čovjek zove goran i radi u njemačkojwhew):
Ništ moramo do onda dogovorit mjesto za:drink: i znak raspoznaje
@tino nemoj me krivo svatit ja volim se malo zezat al nek ti je sretno i ako ti cura po svem odgovara drz ju ko kap vode na dlanu a tu i tamo koja mala trzavica ti je dobra tek onda svatis kolko ti je stalo do nje!