Dečki,tolko ste sjajni kaj od sjaja oči bole,bome vas se more samo kroz čađavo staklo gledati.No Farmervg,vidiš,Turopolec je jedan fini pristojan gospodin koji ne mulja,ja sam to shvatila odmah prvi put čim sam mu prek telefona čula glas,on da hoće nekaj skriti,on bi se odmah snašel,ali duboko u duši njemu savjest ne da lagati,bravo,samo tako nastavi Tupopolec,stakel buš ti moju naklonost,dobro,to bu te koštalo grdih pogleda tvojih kompiča,ali nedaj se smesti,iako bih ti mogla ,da budem iskrena ,preporučiti i savjetovati da istinu baš uvijek ne govoriš, jer to te može koštati verbalnih ispada najbliže okoline,ko mene jedne davne osamdeset i neke,kada sam shvatila da je ponekada bolje "prijeti si vodu v lampu",kak bi rekla moja svekrva,nego otvoriti usta. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Vidi ih tam na slici,kak im se očice sjaje,Bućo,tebi preporučam ko u onom vicu-svaki dan pojesti jedan limun-da ti skine taj slatki smješak sa lica dok stojiš kraj cure koja nije tvoja.A misli si odmah isperi sa tekućim sapunom.Tak.Vi jedni jarci,kaj bute s deteta napravili,joj,joj.
Bučo,ajd dobro,dete,nisi ti kriv,agromaner je kriv,i ovi velikogorički,turopoljski i lički su krivi,to je ono s kim si takav si,lako je potpasti pod tuđi utjecaj,ali ne boj se,držim ih ja na oku,bum im po prstima dala.Tak.