Pročital sam svaku priču od početka ove teme i ako johabica ikad napiše knjigu jednog kupca će sigurno imati za nju, makar moram priznati lektira mi nikad nije bila jača strana pogotovo u srednjoj školi al svejedno sam na kraju imal 4ili 5 iz hrvatskog
lektiru nisam čital do zadnjeg tjedna škole onda sam u tjedan dan pročital 6 knjiga i to je to, ali pisanje istog je bila teška muka al zato smo ja i mlađo znali malo šarmirti profesorku i sve pet..
kad smo skužili kak i kaj treba :icon_mrgreen:clap):ja nisam cital ni zadnji tjedan znam lisci jedni da ste se sluzili trikovima ti i mlađo joj joj
ma ne kažem ja da si lijen nego...od njih jednostavno nemaš mira...npr.ja i tata od nekud dojdemo i sjednemo i več mama navaljuje daj hojte mi pomorite ovo,pa napravite ono hjojj nekda očem bnoreti...
hehe tu su samo tri riječi međimirske...onda bi bila odlična jedna za tebe...ali se prvo trebaš nafčiti pravilno izgovarati slovo "e"
kaj ne johabice??
sam čekaj kaj se počne venodjati vena ventam pa bo zišlo veno i unda bo hudodevil):
clap):tak treba:icon_thumright: