A sad,dok još pročita da sam okupana i da se spremam za večericu i ples,bude to skočilo i na 50%.
Ali,ja se ničega ne bojim - mene budu moji prijatelji branili,Linića budu zgazili - darijus bude ga ionako i zbog sebe jer pliva uzvodno ko i ja,puknuti je jedno veliko snažno muško,na Linićevoj glavi si može prostrti stolnjak,i još bi se morao sagnuti za jesti,a ja sam mu najbolja prijateljica,a ti farmervg me voliš bezuvjetno pa buš ga i ti nalemal,muhaničar je pacifista ali nedajbog da mu se tlak zdigne i da zakuha,a kad sam ja,jedno nemočno jadno žemsko u pitanju i iz kamena bi vodu iscijedil,ajkula bude zvlekel iz mračnih kutaka sve ono šta mu plavci nisu zaplijenili,željkič mu bude sigurno pomagal,bučo ga bude natrpal u one bačve kaj sam mu ih dala,bhorv bude moral nekaj poduzeti,jer tko bude mu inače sjemenski krumpir prodal,dok još dodam sve one sa moje liste prijatelja,i sve one koji me na pp svaki čas nekaj ispitujui i one kojih se sad baš ne mogu sjetiti,ma liniča bute satrli tak da se bude pital -kak se ono on zove?
I čega se onda ja imam bojati,jel?
angel):
angel):
angel):
angel):